Neler Yeni

Days Gone 18 Mayıs'ta geliyor

Mojo jojo

80+ Silver
yani o oyuna sadece istisna uzun zamandır para verdiğim tek oyun oda CDPR sevdiğim için görev dizaynları felan şahane daha iyisini hiçbir yerde görmedim Witcher 3 kalitesini sunuyor hayliyle firma aynı :) ve yalan yok oyunuda sevdim devamı gelsin diye CDPR yalvarıcak konumdayım şu an :)
Bu sistem ile bu görüşler, gerçekten bu kadar sevmiş olman enteresan.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Altta ateist olduğunu belirtmişsin farklı dinlere inanan/inanmayan insanlarla tanışmayı seviyorum farklı kültürler tanıyorsuın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yürüü bee sen varya kral kral adam adamm 80+platinum serisinin en kral üyesisin sen.
farklı insanlar tanımak ufkunu açar.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bu arada daysgone çöp oyun.
Oynadığım en kötü zombi temalı oyunlardan biri olabilir

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu sistem ile bu görüşler, gerçekten bu kadar sevmiş olman enteresan.
sen bana niye hep ters şeyler yazıyorsun hep bir aksiyon mu arıyorsun hep sinir edici konuşmalar ne var sistemimde 60 fps sabit alıyorum ve grafiklerde miss gibi önemli ayarlar yüksekte hepsi gereksiz detayları süşüğe çekiyorum yokluğu anlaşılmıyor bile ama fps'im artıyor

Mojo jojo

80+ Silver
sen bana niye hep ters şeyler yazıyorsun hep bir aksiyon mu arıyorsun hep sinir edici konuşmalar ne var sistemimde 60 fps sabit alıyorum ve grafiklerde miss gibi önemli ayarlar yüksekte hepsi gereksiz detayları süşüğe çekiyorum yokluğu anlaşılmıyor bile ama fps'im artıyor
ters yazmadım. :D
Cp2077 dinin buglar, hataları felan biliniyor bence.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ters yazmadım. :D
Cp2077 dinin buglar, hataları felan biliniyor bence.
yine söylüyorum geçende dalga konusu oldu ama ben oyunda bağlara raslamadım oluyorsada ben görmüyorum yada olan yerlere hiç gitmemişimdir izlemesi keyifli oluyor videoları arabalar uçuyor felan ama çok uğraştım benim başıma gelmedi evet yapay zeka kötü ama bu bir bag değil amatörce kodlanmış bir kod dizimi olabilir sadece yani şuanda oyundayım onuda ekliyim. yine CyberPunk konusuna bağladım işin ucunu :)

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Days Gone çıkış tarihi ve on sipariş açıldı, maalesef fiyatı 280TL.

Almaya düşünüyormusunuz.

300 tl vermek yerine indirim zamanı en az 10 oyun alabilirim

Top Bottom