Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Adam burda 12 tl lik csgo nun 800 saat hesabını yapıyor g9dydoyYalnız, sal.
isteseler alırlar ama nerdee.

Adam burda 12 tl lik csgo nun 800 saat hesabını yapıyor g9dydoyYalnız, sal.
isteseler alırlar ama nerdee.
Bu sistem ile bu görüşler, gerçekten bu kadar sevmiş olman enteresan.yani o oyuna sadece istisna uzun zamandır para verdiğim tek oyun oda CDPR sevdiğim için görev dizaynları felan şahane daha iyisini hiçbir yerde görmedim Witcher 3 kalitesini sunuyor hayliyle firma aynıve yalan yok oyunuda sevdim devamı gelsin diye CDPR yalvarıcak konumdayım şu an
![]()
farklı insanlar tanımak ufkunu açar.Altta ateist olduğunu belirtmişsin farklı dinlere inanan/inanmayan insanlarla tanışmayı seviyorum farklı kültürler tanıyorsuın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yürüü bee sen varya kral kral adam adamm 80+platinum serisinin en kral üyesisin sen.
sen bana niye hep ters şeyler yazıyorsun hep bir aksiyon mu arıyorsun hep sinir edici konuşmalar ne var sistemimde 60 fps sabit alıyorum ve grafiklerde miss gibi önemli ayarlar yüksekte hepsi gereksiz detayları süşüğe çekiyorum yokluğu anlaşılmıyor bile ama fps'im artıyorBu sistem ile bu görüşler, gerçekten bu kadar sevmiş olman enteresan.
ters yazmadım.sen bana niye hep ters şeyler yazıyorsun hep bir aksiyon mu arıyorsun hep sinir edici konuşmalar ne var sistemimde 60 fps sabit alıyorum ve grafiklerde miss gibi önemli ayarlar yüksekte hepsi gereksiz detayları süşüğe çekiyorum yokluğu anlaşılmıyor bile ama fps'im artıyor
yine söylüyorum geçende dalga konusu oldu ama ben oyunda bağlara raslamadım oluyorsada ben görmüyorum yada olan yerlere hiç gitmemişimdir izlemesi keyifli oluyor videoları arabalar uçuyor felan ama çok uğraştım benim başıma gelmedi evet yapay zeka kötü ama bu bir bag değil amatörce kodlanmış bir kod dizimi olabilir sadece yani şuanda oyundayım onuda ekliyim. yine CyberPunk konusuna bağladım işin ucunuters yazmadım.
Cp2077 dinin buglar, hataları felan biliniyor bence.
zor rx470 horizion'u zor oynatıyordu 1080p lowda 40fps görüyordu1050 3gb i5 9300h ve 8gb ram var lowda oynatır mı?
Rx 470 güzel oynztirr u arada sende bir sıkıntı var. 1050 orta da açarzor rx470 horizion'u zor oynatıyordu 1080p lowda 40fps görüyordu
720p oynarsın gibi gibi
300 tl vermek yerine indirim zamanı en az 10 oyun alabilirimDays Gone çıkış tarihi ve on sipariş açıldı, maalesef fiyatı 280TL.
Almaya düşünüyormusunuz.
![]()
Days Gone on Steam
Ride and fight into a deadly, post pandemic America. Play as Deacon St. John, a drifter and bounty hunter who rides the broken road, fighting to survive while searching for a reason to live in this open-world action-adventure game.store.steampowered.com
bence rx470 yok ki olsa şükredicemRx 470 güzel oynztirr u arada sende bir sıkıntı var. 1050 orta da açar
lajsfhdksgosdhgıopjgşojsdglknvlkbnlsdgjğo peki. forumda korsana destek yok ve siz korsan oynayacam diyorsunuz. peki