Neler Yeni

Days Gone 18 Mayıs'ta geliyor

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
sen o insanları takma herkesin cebinde oyunlara vericek binlarce lirası var zannediyorlar ben şahsen o parayı o oyuna vermem gider işlemci soğutucu alırım OC yapıcam yapamıyorum elim kolum bağlı stock fan ile şimdi tm bende CyberPunk'a 250 TL vermiş olabilirm evet öyle bir nane yedim ama hakkınıda verdim 200 saati geçti oyun süresi parasını çıkardım nerdeyse bu parayıda 7 yıl beklediğim için vermiştim hemde CDPR severim çok istisna benim için konuya dönücek olursak sen çatır çatır oyna onları takma kafana yazıp dursunlar.
Bana sorarsanız oyunu korsan oynadınız diyelim. Eğer parasını hak ettiğini düşünüyorsanız fazla saat gömdüyseniz alın gitsin

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Bana sorarsanız oyunu korsan oynadınız diyelim. Eğer parasını hak ettiğini düşünüyorsanız fazla saat gömdüyseniz alın gitsin
Evet ben forzayı önceden oynadım çok sevdim şimdi satın aldım bilgisayar alınca oymayacağım inşallah

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Evet ben forzayı önceden oynadım çok sevdim şimdi satın aldım bilgisayar alınca oymayacağım inşallah
Evet bende aynı 10 saat korsan oynadım oyunu çok beğendim 82,5 TL ye aldım hala zevk alıyorum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bende bir huy var hocam eğer bir oyuna para verdiysem parasını çıkartana kadar oynarım o.O2 Bu arada şaka yapmıyorum ciddiyim cs:go 12 liraya almıştım 800 saatten fazla oynadım verdiğim para helal olsun. Sen cyberpunk'a 250 liramı verdin vatann haini(!). İşlemcim yüke girmeden 90 derecede çalışıyor(3500x) param olsada t6 felan alsam.
yani o oyuna sadece istisna uzun zamandır para verdiğim tek oyun oda CDPR sevdiğim için görev dizaynları felan şahane daha iyisini hiçbir yerde görmedim Witcher 3 kalitesini sunuyor hayliyle firma aynı :) ve yalan yok oyunuda sevdim devamı gelsin diye CDPR yalvarıcak konumdayım şu an :)

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
ben ateistim o yüzden gerekirse onuda yerim bana yanlış olan bir şey yok.
İnsan hakları diye global bir şey var . Ateist te olsan deist te olsan korsan kullanımın misyonerliğini yapman yanlış. Bende korsan kullandım zamanında ama sonra orijinale geçtim satışı olmayan oyunları korsan oynuyorum mecburen. Dünya da bir sürü ateist var ve eminim suç konusunda diğer insanlardan çok da farklı değil

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
öylede yapıyorım ama öyle oyunlar çok istisna oluyor örnek witcher 3'ü alalım crack indirdim 10 saat oynadım sonra içimden ben bu oyunu almalıyım diye bir his geçti crack oynadığım için kötü hissettim kendimi parasını sonuna kadar hak ediyor dedim aldım bir baktım 300 saat oynamışım tek save ile :) he birde CyberPunk var onu hiç crack oynamadım direkt aldım 200 saat oldu dahada gideri var bir 100 saat daha. tabii ki dlc ve expansion pack gelene kadar he bir gelsin bir bu kadar daha :)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Korsana emek hırsızlığı diyeceğinize kaç yıllık oyunu 300tl yapana dolandırıcı deyin

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
@mericcerbay @baid Utanmadan kızgın atıyorsunuz, bize kızgın atmak yerine oyunun fiyatını 300tl koyanlara kızgın atın. ÇATIR ÇUTUR Korsan oynayacam kim ne diyebilir. (@Metshi Hocam haksızmıyım ya 300 lira oyunmu olur birde kızgın atmışlar)
Dostum illa ki oynaman gerek diye bir şey yok. Paran yoksa oynamazsın olur biter. Yine de ister korsan oyna ister oynama sen bilirsin.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
yani o oyuna sadece istisna uzun zamandır para verdiğim tek oyun oda CDPR sevdiğim için görev dizaynları felan şahane daha iyisini hiçbir yerde görmedim Witcher 3 kalitesini sunuyor hayliyle firma aynı :) ve yalan yok oyunuda sevdim devamı gelsin diye CDPR yalvarıcak konumdayım şu an :)
Altta ateist olduğunu belirtmişsin farklı dinlere inanan/inanmayan insanlarla tanışmayı seviyorum farklı kültürler tanıyorsuın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsana emek hırsızlığı diyeceğinize kaç yıllık oyunu 300tl yapana dolandırıcı deyin
Yürüü bee sen varya kral kral adam adamm 80+platinum serisinin en kral üyesisin sen.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İnsan hakları diye global bir şey var . Ateist te olsan deist te olsan korsan kullanımın misyonerliğini yapman yanlış. Bende korsan kullandım zamanında ama sonra orijinale geçtim satışı olmayan oyunları korsan oynuyorum mecburen. Dünya da bir sürü ateist var ve eminim suç konusunda diğer insanlardan çok da farklı değil
yine aynı tartışmaya girmek istemiyorum kimseylede bu konu hakkında laf dalaşınada girmek istemiyorum benim para verme alışkanlığım farklı ben her oyuna para vermem sen her oyunu alırsın bu senin kararın ama ben her oyuna para vericek kadar sevmediim yasal süreç,etiklik vb gibi şeyler beni alakadar etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,046,233
Üyeler
165,951
Son üye
Berkewx
Top Bottom