Neler Yeni

Days Gone 18 Mayıs'ta geliyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
300 lira vermek isteyen verebilir, korsan oynayanlara laf etmek, eleştirmek kimsenin haddi değildir. Hocam isterseniz size virüssüz torrent linki atarım.(oyun çıkınca)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kardeşim sen git 300 liranı çöpe at.
Yok ben biliyorum güzel yerleri teşekkür ederim durumlarımızı bilmeden yorum yapıyorlar 300 tl oyuna vereceğime ev ihtiyaçlarını karşılarım bu pandemi yüzünden zor geçiniyoruz

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
gözüme dolar kuru kaçtı hem nasıl bir şey olduğunuda bilmiyorum sarmayabilir Crack indireyim bari.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
300 lira vermek isteyen verebilir, korsan oynayanlara laf etmek, eleştirmek kimsenin haddi değildir. Hocam isterseniz size virüssüz torrent linki atarım.(oyun çıkınca)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kardeşim sen git 300 liranı çöpe at.
Oyunu korsanlıyanlar babasının hayrına yapmıyor bu video yu izleyip bilgisayarının zombi den farksız olduğunu anlıyabilirsin.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Türkçe arayüz ve alt yazı olmasa korsan oynar geçerdim ama böyle emek edilmiş ve türkçe eklenmiş bir oyunu korsan oynamak istemem. Gerekirse indirimi bekler öyle alırım.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Niye kızgın attın ben ne dedim ki ? Forza 92 TL days Gone 280 TL demek istedim
Bir yerde kaliteli oyunlar çıkaran sony diğer tarafta 1 2 kaliteli oyun harici oyunu olmıyan microsoft ne bekliyorsunki ?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Yok ben biliyorum güzel yerleri teşekkür ederim durumlarımızı bilmeden yorum yapıyorlar 300 TL oyuna vereceğime ev ihtiyaçlarını karşılarım bu pandemi yüzünden zor geçiniyoruz
Hocam arkadaş lazımsa discordumu verebilirim canım çok sıkılıyor. Umarım bu zor günleri ailecek atlatırsınız. Genel olarak gençler zar zor bilgisayar alıyor oyunlara para vermek mümkün değil 300 lira oyuna verecek param olsa işlemcime soğutucu alırım 90-100 derece içim acıyor.

fatyH

80+ Bronze

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyunu korsanlıyanlar babasının hayrına yapmıyor bu video yu izleyip bilgisayarının zombi den farksız olduğunu anlıyabilirsin.

bu adam boş hava civa dediklerine kayle almıyorum ben benim başım bir kere bile yanmadı son zamanlarda siber givenlik anlamında herkes diken üstünde olunca buda ordan ekmeğini topluyor işte.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Hocam arkadaş lazımsa discordumu verebilirim canım çok sıkılıyor. Umarım bu zor günleri ailecek atlatırsınız. Genel olarak gençler zar zor bilgisayar alıyor oyunlara para vermek mümkün değil 300 lira oyuna verecek param olsa işlemcime soğutucu alırım 90-100 derece içim acıyor.
şuan bilgisayarım yok sonra konuşabiliriz teşekkür ederim benimde kasada tek fan vardı önü kapalı işlemci 87 derece oluyordu yapacak bir şey yok

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bir yerde kaliteli oyunlar çıkaran sony diğer tarafta 1 2 kaliteli oyun harici oyunu olmıyan microsoft ne bekliyorsunki ?
Tamamda days Gone ilk çıktığında patladı. Bunu affettirmek için fiyatı uygun tutmak gerekmez mi ? Ayrıca Days Gone o kastettiğin oyunların yayından bile geçemez

Top Bottom