Days Gone 2 felsefesi

Bora_Life

80+
Reaksiyon skoru
40
Herkese selamlar, umarım iyisinizdir. Dün can sıkıntısından Steam hesabıma göz attım,ve ilgimi çeken bir oyun fark ettim. Evet o oyun days gone. En son 2022 de oynadığım oyunu tekrar indirdim. 1 saat sonra oyun indi. Ve oyuna girdim. Ana görevleri çoktan bitirmişim, o yüzden yan görevlere yöneldim. Biraz fantazide yaptım, mesela copeland'ı aleve vermek gibi :d gayet eğlendim tam yeni bir görev başlatıcak iken, O'brian adlı biri aradı. Ve bana bir şey söylemek istediğini belirtti. Hemen olay yerine gittim ve ara sahne girdi. Şaşırdım kendimce oyun bitmemişmiydi ya? Dedim,ve ara sahneye odaklandım.Ve o'brianda bir evrimleşmiş zombi olduğunu öğrendim. Ve içimde bir merak uyandı, seriye 2.ci bir oyun daha eklenebilirmiydi? Biraz araştırma sonrası sony'nin ikinci oyun fikrini çöpe attığını öğrendim, oyunun yapımcısıda buna sinirlenmiş olucak ki. Bu karardan 2 ay sonra düzenlenen, sony play station etkinliğinde oyunculara hakaret etmiş. Anlamışsınızdır artık bu oyunun lakabını. Bilmeyenler için oyunun lakabı "YAPIMCISI KAÇIK OLAN OYUN" kaçık ne demek bilmeyenler için kaçık, oyun içindeki zombileri adı. Neyse sizin merak ettiğiniz soruyu cevaplıyayım, 2.ci oyun gelecekmi?

asla gelmicek.

.

Son düzenleme:
Geri