Hocam 2 adet arkadalım var biri diyoeki alma iğrenç diğeri diyor efsanevi oyun al kararız kaldımbence alınır gayet güzel bir oyun hem türkçe dil desteği de var
ben aldım vidolarda hoşuma gitti ama daha oynamadım
Kisisel tercih, ben olsam alirdim.
Tamamdır hocam almaya karar verdim nu fiyata en iyi seçenek days gone gibiben aldım vidolarda hoşuma gitti ama daha oynamadım
Spiderman remastered yada gow alabilirsin koyupta onlarda saglamdir.Tamamdır hocam almaya karar verdim nu fiyata en iyi seçenek days gone gibi
400 liraya almıştım pişman değilim oynaması keyifliydi benim için yine olsa yine olsa veririmSizce days gone alınır mı? Fiyatı 225tl. Eğer alınmaz derseniz onun yerine ne almalıyım o fiyata
Hocam öncrki konuma bakarsan listeye iyi olur bütçe ekleyememSpiderman remastered yada gow alabilirsin koyupta onlarda saglamdir.
Kaç saat tuttu sizi hocam oyun400 liraya almıştım pişman değilim oynaması keyifliydi benim için yine olsa yine olsa veririm
50 saat civarı oynadım acele etmeden sakin sakinHocam öncrki konuma bakarsan listeye iyi olur bütçe ekleyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç saat tuttu sizi hocam oyun
O zaman okey benim için ya hocam alınır 225tlye50 saat civarı oynadım acele etmeden sakin sakin
200 liraya zurna zor yeniyo düzgün bi yerde bence kaçmazO zaman okey benim için ya hocam alınır 225tlye
İğrenç diyen arkadaşın oynarken başka şeylerle ilgileniyordur büyük ihtimal.Hocam 2 adet arkadalım var biri diyoeki alma iğrenç diğeri diyor efsanevi oyun al kararız kaldım