A acn1 80+ Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Acncan 9 Ekim 2024 #1 Dc benzeri önerileriniz nelerdir raidcall baktım kapanmış ts sunucuları paralı diye biliyorum curse hala çalışıyor mu skype falan
Dc benzeri önerileriniz nelerdir raidcall baktım kapanmış ts sunucuları paralı diye biliyorum curse hala çalışıyor mu skype falan
Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,773 9 Ekim 2024 #2 acn1 yazmış: Dc benzeri önerileriniz nelerdir raidcall baktım kapanmış ts sunucuları paralı diye biliyorum curse hala çalışıyor mu skype falan Devamı için tıklayın... Guilded var
acn1 yazmış: Dc benzeri önerileriniz nelerdir raidcall baktım kapanmış ts sunucuları paralı diye biliyorum curse hala çalışıyor mu skype falan Devamı için tıklayın... Guilded var
Akhiore 80+ Bronze Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 1,912 Dahası Reaksiyon skoru 765 İsim Oğuzhan Aktaş İlgilendiği Kategoriler Sıcak fırsatlar Steam https://steamcommunity.com/id/Akhiore/ 9 Ekim 2024 #3 steam kullanılabilir dc açılana kadar bence