aslında animasyon filmleri demek istemiştim go nun espiri tarzı hoşuma gidiyor aslında eski teen titansı izlemedim 2008 yapımı olanı ondan olabilir.Teen Titans Go'yu kim yaptıysa onun ''öhm''
ama bu dediğin cidden ayıp ve konu ile alakası yok.Batman dışında iyi karakteri olmayan dc den mi bahsediyorsun?
Batman aslında en kötü karakter sayılabilir, beyler olay bitti mi hoop en son sahnede Havalı arabasıyla ya da uçağıyla olaya geliyor.Batman dışında iyi karakteri olmayan dc den mi bahsediyorsun?
Nesi ayıp anlamadım bu benim düşüncemama bu dediğin cidden ayıp ve konu ile alakası yok.
kötü karakter mi? havalı arabasıyla mı geliyor aynı batman den mi bahsediyoruz?Batman aslında en kötü karakter sayılabilir, beyler olay bitti mi hoop en son sahnede Havalı arabasıyla ya da uçağıyla olaya geliyor.
konu ile alakası yok düşüncene saygım var ama dc severler yorumuna üzüldü yoksa düşünceni istediğin gibi söyleyebilirsin.Nesi ayıp anlamadım bu benim düşüncem
En kötü karakter batman mı ? Komik. En iyi düşmanlar da onda en iyi karakter de o.Batman aslında en kötü karakter sayılabilir, beyler olay bitti mi hoop en son sahnede Havalı arabasıyla ya da uçağıyla olaya geliyor.
Filmlerde öyle davranıyor, 3'lü serinden sonra Batman'ın geçtiği hiçbir filmde çok fazla iş yapmadan öne çıkan bir karakter.kötü karakter mi? havalı arabasıyla mı geliyor aynı batman den mi bahsediyoruz?
filmler den değil animasyon filmlerinden bahsediyoruz sadece filmler ile bir karakteri yargılayamassınFilmlerde öyle davranıyor, 3'lü serinden sonra Batman'ın geçtiği hiçbir filmde çok fazla iş yapmadan öne çıkan bir karakter.
Üçlü seri en iyisi zaten. Diğer ben affleckin oynadığı batman kötü.Filmlerde öyle davranıyor, 3'lü serinden sonra Batman'ın geçtiği hiçbir filmde çok fazla iş yapmadan öne çıkan bir karakter.
üçlü seri güzel hele ki kara şövalyeÜçlü seri en iyisi zaten. Diğer ben affleckin oynadığı batman kötü.