DC vs Marvel

O abartı kimse pelerinle süzülemez bir kere ayrıca ARK reaktörü zamanda geriye gitme gibi şeyler daha zeka işi sanki.
Yani daha zeki ama pelerin gibi şeyleri parayla alıyorsa tony de ark reaktörünün parcalarini aliyor gibi bir şey oluyor

2. filmdeki o artık çinli miydi hatırlamıyorum adama yaptığı suikasti izlemedin heralde
Evet izlemedim ama dediğim gibi süikast gibi şeylerden çok bilim dünyası daha çok ilgimi çekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani daha zeki ama pelerin gibi şeyleri parayla alıyorsa tony de ark reaktörünün parcalarini aliyor gibi bir şey oluyor
Marketten hazır çorba almakla malzemesini alıp kendin yapmak bir mi?

Evet izlemedim ama dediğim gibi süikast gibi şeylerden çok bilim dünyası daha çok ilgimi çekiyor.
şimdi konuyu çevirdin az önce gerçekçiliğini eleştiriyordun şimdi ilgi çekmeye geldi olay bu arada 2 karakteri de çok seviyorum taraf tutmuyorum

Marketten hazır çorba almakla malzemesini alıp kendin yapmak bir mi?
Pelerini almıyor onu kendisi yapıyor hazır değil aynı tony stark ın zırhı gibi ama gelişmemiş hali

şimdi konuyu çevirdin az önce gerçekçiliğini eleştiriyordun şimdi ilgi çekmeye geldi olay bu arada 2 karakteri de çok seviyorum taraf tutmuyorum
Hayır ben gerçekçilikten bahsetmiyorum sadece daha çok bilimle alakalı iyi araştırma yapılmış yani bir süper güç koyacaklarında bunu bilimde bir yere de koyuyorlar DC de gücü var neden allah vergisi gibi.

Hayır ben gerçekçilikten bahsetmiyorum sadece daha çok bilimle alakalı iyi araştırma yapılmış yani bir süper güç koyacaklarında bunu bilimde bir yere de koyuyorlar DC de gücü var neden allah vergisi gibi.
Batman serisini izledin mi ? 😃

izlememiş abi halbuki dc nin gerçekçiliğe en yakın karakteri ama nafile

+
Ben genel olarak DC nin evreninin gerçekçiliğinden bahsediyorum.

izlememiş abi halbuki dc nin gerçekçiliğe en yakın karakteri ama nafile

+
Batmanin gücüne Allah vergisi demesine şaşırdım tony Stark gibi robot kullanmıyor yıllarca çalışarak kazanıyor ve gerçekçiliğe en yakın karakterdir batman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri