umutyildiz23
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Foruma yapılan saldırıdan sonra merak edip baktım ve 400 dolarlara varan fiyatlar gördüm bunlar doğrumu yoksa bunlar güvenlik şirketlerine koruma için ödenen paramı?
DDoS ssaldıısı için paranın almasına gerek yok. Büyük ihtimalle güvenlik şirketlerine ödenen paradır.Foruma yapılan saldırıdan sonra merak edip baktım ve 400 dolarlara varan fiyatlar gördüm bunlar doğrumu yoksa bunlar güvenlik şirketlerine koruma için ödenen paramı?
Üzgünüm ama altından kalkamadı 4-5 saat kendine gelemedi.Bunların bir önemi yok. Paket kullanıldığını sanmıyorum. Büyük olasılıkla DDOS olsa da DRDOS olabileceğini de düşünüyorum. Her iki şekilde de forum şuan sağlam ve altından kalkabilmiş görünüyor. Sıkıntı yok.
Netice olarak söyledim, o saldırının altından kalkabilecek forum kaç tane sonuçta.Üzgünüm ama altından kalkamadı 4-5 saat kendine gelemedi.
Ayyıldızteam mi saldırdı sanki. Onlar saldırsaydı sunucu 1 hafta kendine gelemezdi hatta DDOS'la kalmaz dosyaları yok ederdi. Sonuçta bu site Amerika Savunma Bakanlığının sitesi değil.Netice olarak söyledim, o saldırının altından kalkabilecek forum kaç tane sonuçta.
Kaldırmaktan kastım sunuculardı, şuan çökmüş ve giremiyor olabilirdik.
Ayyıldız Tim nereden çıktı şimdi arkadaş. Bu klasik sadece boyutu yüksek bir DOS saldırısı idi, konuları abuk subuk yerlere çekmeye bayılıyorsunuz.Ayyıldızteam mi saldırdı sanki. Onlar saldırsaydı sunucu 1 hafta kendine gelemezdi hatta DDOS'la kalmaz dosyaları yok ederdi. Sonuçta bu site Amerika Savunma Bakanlığının sitesi değil.