h61 (i7 3770k ilearkadaşlar en ucuz intel veya amd farketmez ddr3 anakart önerisi
anladım hali hazırda ddr4 sistemim var ancak ıtx sistem toplayacağım yanımda taşımak için ekran kartı bile gerekmez gibiDDR3'ü napacaksınız ustam? Bende de 4. nesil intel destekleyen H81 bilgisayar var. Fakat eski işlemciler çok pahalı.
3-4. nesil i7'ler 1000tl'ye satılıyor. Bende i7 4790 var ve oyun performansı olarak hemen hemen R5 2600 ile denk ve ikisinin de ikinci eli 1000-1250tl arası. Aradaki fark şu, i7 4790 zaten en üstüyken AM4'de 3xxx 5xxx serisi işlemcileri takıp yolunuza bakarsınız.
Kesinlikle tavsiye etmem. M2 slotu da yok, mecbur SATA SSD takmak zorunda kalacaksınız.
Eski bile olsalar H61 H81 anakartlar 1000tl'ye satılıyor hala. Onun yerine 2000tl'ye A520, B450 soket AM4 öneririm.
arkadaşlar en ucuz intel veya amd farketmez ddr3 anakart önerisi
ITX sistem toplamak için ddr3 ne alaka anlamadım ddr5 itx sistem bile oluranladım hali hazırda ddr4 sistemim var ancak ıtx sistem toplayacağım yanımda taşımak için ekran kartı bile gerekmez gibi
evet ancak sıfır anakart fiyatları çok çok yüksekITX sistem toplamak için ddr3 ne alaka anlamadım ddr5 itx sistem bile olur
anladım çok teşekkür ederimH81 ve xeon 123/4/70 v3.
Bütçe çıkıyorsa hiç ddr3 ile uğraşmayın amaRehber - Eski Bilgisayarlarınızı Uygun Fiyata Oyun Canavarına Dönüştürün!
Hepinize merhaba değerli forum sakinleri. Önce bir önsözle başlamak istiyorum. Bu rehberi yapmaktaki amacım evinizde eskiden alınmış ve pek de işe yaradığı sanılmayan, çoğunuzun işe yaramaz çöp deyip atacağı Casper, Exper ve benzeri eski hazır sistemleri ve ofis bilgisayarlarını çok uygun fiyata...forum.donanimarsivi.com
evet ancak ıtx bakıyorum1200₺ a320 anakartlar bulunaniliyor ddr3 ile uğraşmaktansa
dahili gpuya gerek yok elimde low profile grafik kartı var sorun yokamd phenom II X4 955 dahili gpu içeriyor mu