Oğuz Gómez Garica
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
- Bütçe
- 700
bütün ekipmanlarım ddr3 ve bütçem 700 TL'ye kadar
Anakartın nebütün ekipmanlarım ddr3 ve bütçem 700
anakartım eski işlemciyle beraber işlemciye uygun anakart alacağımAnakartınız nedir?
anakartım eski işlemciyle beraber işlemciye uygun anakart alacağımAnakartınızı söyleyebilir msiniz
anakartım eski işlemciyle beraber işlemciye uygun anakart alacağımAnakartın ne
Sadece işlemci için mi bütçen 700 TL?anakartım eski işlemciyle beraber işlemciye uygun anakart alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartım eski işlemciyle beraber işlemciye uygun anakart alacağım
Ben buna öneride bulunamam ne dediğini anlayamadım direk zaten neyseanakartım eski işlemciyle beraber işlemciye uygun anakart alacağım
şimdi anakartım işlemcim eski kafama göre bir işlemci alıpta uyumsuz bir anakart almak istemiyorum ö yüzden dolayıda işlemci önerirsen ona göre anakart alıcamBen buna öneride bulunamam ne dediğini anlayamadım direk zaten neyse
yesSadece işlemci için mi bütçen 700 TL?
Pazarlıkla 500'e alabilirsiniz ve gayet güzel olur, eğer ram almadıysanız ryzen almanızı öneririm.şimdi anakartım işlemcim eski kafama göre bir işlemci alıpta uyumsuz bir anakart almak istemiyorum ö yüzden dolayıda işlemci önerirsen ona göre anakart alıcam
yes
ddr3mü bide 2.el almayacağım pazarlık nası yapıcamO bütçede I7 3770K en iyi seçenek. Araştırarak ve pazarlıkla 500-600'e de bulunabilir I7 3770
intel için bulabilirmisin babam amd karşıtıPazarlıkla 500'e alabilirsiniz ve gayet güzel olur, eğer ram almadıysanız ryzen almanızı öneririm.
RYZEN 5 1500X TERTEMİZ - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 910782713
İ3 10100F İşlemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 918740143ddr3mü bide 2.el almayacağım pazarlık nası yapıcam
intel için bulabilirmisin babam amd karşıtı
bana ddr3 lazımİ3 10100F İşlemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 918740143
Ancak ddr4 ram, 400 serisi anakart ve ddr4 ram ile çalışır