ddr3 vs ddr4

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,359
ddr3 ram drop sebebi olabilirmi

Hayır da ne alaka?

Ddr3 ram drop sebebi olsaydı ben veryansın ederdim burda.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Hayır olmaz sistemindeki diğer bileşenler drop yaşatıyordur

hocam o işlemci darboğaz yapar.

İşlemci darboğaz filan yapmaz ynalış bilgilendirmeyin 1080P'de darboğaz sözkonusu değil nereden çıkarıyorsunuz bu saçmalıkları o da bir soru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i7 3770 ve rx 570 kullanan arkadasım PUBG ve warzone da drop yerken r5 2400g ve 1050 ti kulanan arkadaşım yemiyor bırının RAM ddr3 birinin ddr4 ondan sordum
DDR3 vs DDR4 ram farklılığı sebebiyle mi sence drop oluyor? :D CPU kullanımı ve GPU kullanımları kaç sıcaklıklar ne RAM miktarı ne özellikle?

İşlemci darboğaz filan yapmaz ynalış bilgilendirmeyin 1080P'de darboğaz sözkonusu değil nereden çıkarıyorsunuz bu saçmalıkları o da bir soru
Hocam yapmaz mı o illemci ekran kartına ben yapar diye biliyodum.

dabogaz yok

DDR3 vs DDR4 RAM farklılığı sebebiyle mi sence drop oluyor? :D CPU kullanımı ve GPU kullanımları kaç sıcaklıklar ne RAM miktarı ne özellikle?
ikisininde 8gb işlemci yuzde 60 ekran kartı 100

Sorun disk ile alakalı da olabilir takılma anında bir şey değişmiyorsa ama nedense aklımda düşük bellek perforamsnı gibi bir şey var neyse. :D:D 16GB yapmayı denersen daha iyi olur arkaplanda filan harcıyor da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,327
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri