şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,359
ddr3 ram drop sebebi olabilirmi
i7 3770 ve rx 570 kullanan arkadasım pubg ve warzone da drop yerken r5 2400g ve 1050 ti kulanan arkadaşım yemiyor bırının ram ddr3 birinin ddr4 ondan sordumHayır da ne alaka?
İşlemci darboğaz filan yapmaz ynalış bilgilendirmeyin 1080P'de darboğaz sözkonusu değil nereden çıkarıyorsunuz bu saçmalıkları o da bir soruhocam o işlemci darboğaz yapar.
DDR3 vs DDR4 ram farklılığı sebebiyle mi sence drop oluyor?i7 3770 ve rx 570 kullanan arkadasım PUBG ve warzone da drop yerken r5 2400g ve 1050 ti kulanan arkadaşım yemiyor bırının RAM ddr3 birinin ddr4 ondan sordum
Hocam yapmaz mı o illemci ekran kartına ben yapar diye biliyodum.İşlemci darboğaz filan yapmaz ynalış bilgilendirmeyin 1080P'de darboğaz sözkonusu değil nereden çıkarıyorsunuz bu saçmalıkları o da bir soru
R3 1200'den güçlü bir işlemci.Hocam yapmaz mı o illemci ekran kartına ben yapar diye biliyodum.
dabogaz yokhocam o işlemci darboğaz yapar.
ikisininde 8gb işlemci yuzde 60 ekran kartı 100İşlemci darboğaz filan yapmaz ynalış bilgilendirmeyin 1080P'de darboğaz sözkonusu değil nereden çıkarıyorsunuz bu saçmalıkları o da bir soru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DDR3 vs DDR4 RAM farklılığı sebebiyle mi sence drop oluyor?CPU kullanımı ve GPU kullanımları kaç sıcaklıklar ne RAM miktarı ne özellikle?