Ramler aman aman pahalı parçalar değil çıktığı zaman duruma göre upgrade edebilirsiniz.
anakart b450m ama ddr4 destekli bir kart sonuçta ddr5 ile uyum sağlamaz bencebende yeni sistem aldım hata yaptığımızı düşünmüyorum çünkü ram leri upgrade etmek diğer parçalara göre ucuz zaten sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum(ANAKART ÖNEMLİ)
anakart b450m ama ddr4 destekli bir kart sonuçta ddr5 ile uyum sağlamaz bence
Evet.Haklısınız fakat günümüzde zaten ddr4 ramler yeterli diye biliyorumAnakartın da değişmesi lazım.
anakartım 4400mhz destekliyor ama ddr5 te düzen değişmezse uymayacak ve büyük ihtimalle ryzen 3600 ile de uymayacakDDR5, DDR4'den pahalı olacağı için ve B450M S2H'ın 3600 MHz desteklediği için bence etmedik.
Ayrıca ilk DDR5 RAM çıktı zaten ama ülkemizde satılıyor mu bilmiyorum. SK Hynix yapmıştı DDR5 RAM'i.anakartım 4400mhz destekliyor ama ddr5 te düzen değişmezse uymayacak ve büyük ihtimalle ryzen 3600 ile de uymayacak
yapmış ama satılmıyor sanırım ddr4 3000mhz gayt yeterli şu anda ama 4-5 sene sonra ne olur bilmiyorumAyrıca ilk DDR5 RAM çıktı zaten ama ülkemizde satılıyor mu bilmiyorum. SK Hynix yapmıştı DDR5 RAM'i.