Onurkotlutok05
80+ Gold
max 400 tl ram önerebilir misiniz
tek kanal desteklediği için farketmezMhz ve cl?
Başka ramle kullanırsanız farkeder. Tek bir ram mi kullanacaksınız?tek kanal desteklediği için farketmez
evetBaşka ramle kullanırsanız farkeder. Tek bir ram mi kullanacaksınız?
hocam slot yok ne yapayım tek bir slot var sadece 17 çıkışlı laptopTek kanal kullanmak sorun yapabilir benden söylemesi. Asus Rog strix g15 laptopum var 16x1 tek kanal ram vardı FPS leş gibiydi oyunlarda epey araştırdım ram darboğazı varmış tek kanal olduğu için yapıyormuş 16x2 yapınca kendine geldi
Kanka başlığı dikkatsizce okumuşum kusura bakma. Laptop önerisi istiyorsun sandımhocam slot yok ne yapayım tek bir slot var sadece 17 çıkışlı laptop
sıkıntı yok hocamKanka başlığı dikkatsizce okumuşum kusura bakma. Laptop önerisi istiyorsun sandım
Tek kanal ile çift kanal arasında 3-5 fps farkeder. Ondan dolayı böyle bir sıkıntı olmaz. Büyük ihtimal 16 gb ram yetmediğinden olmuştur.Tek kanal kullanmak sorun yapabilir benden söylemesi. Asus Rog strix g15 laptopum var 16x1 tek kanal ram vardı FPS leş gibiydi oyunlarda epey araştırdım ram darboğazı varmış tek kanal olduğu için yapıyormuş 16x2 yapınca kendine geldi
Sanmıyorum epey araştırdım. bilgisayarı sıfır satın aldım vatan dan çok araştırdım konuyu 2. 16 ram i takınca %50 nin üstünde fps artışı yaşadımTek kanal ile çift kanal arasında 3-5 fps farkeder. Ondan dolayı böyle bir sıkıntı olmaz. Büyük ihtimal 16 gb ram yetmediğinden olmuştur.
50% farketmesi imkansız. Başka bir durum vardır orda.Sanmıyorum epey araştırdım. bilgisayarı sıfır satın aldım vatan dan çok araştırdım konuyu 2. 16 ram i takınca %50 nin üstünde fps artışı yaşadım