DDR5 Anakarta DDR4 Ram Takılır mı ?

Alikose01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Saçma mı değil mi bilmiyorum, normalde ddr3 anakarta ddr4 ram takılmaz ama 12.Nesil İntel işlemci destekleyen anakartlara DDR4 ram takılabilir mi ?
DDR5 destekleyen bir intel işlemci sonuçta DDR4 anakarta Takılabiliyor diye sordum.

Saçma mı değil mi bilmiyorum, normalde ddr3 anakarta ddr4 ram takılmaz ama 12.Nesil İntel işlemci destekleyen anakartlara DDR4 ram takılabilir mi ?
DDR5 destekleyen bir intel işlemci sonuçta DDR4 anakarta Takılabiliyor diye sordum.
Takılmaz

takılmaz hocam kesin bilgi. :D

DDR5 anakarta takamazsınız ram slotu falan daha büyük ama 12. Nesil Intel işlemci destekleyen h610 anakarta DDR4 takabilirsiniz.

Girdi gene ozaman.

Girecek girmekte olan DDR5 ram parası sdflkgn

DDR5'e komple geçiş'e yavaştan hazırlanıyım ozaman.
Hazırlanın hocam ama bence AMD'yi bekleyin geçmek için.

aynen hocam amd beklemek lazım yeni işlemcileri 12. nesili en kötü 2 ye katlayacak. ama ddr4 destekli 12. nesilde var onalr tercih edilebilir normal bir insanın ddr5 e geçmesi için bir sebep yok. fiyat performans olarak mantıklı değil yani

aynen hocam amd beklemek lazım yeni işlemcileri 12. nesili en kötü 2 ye katlayacak. ama ddr4 destekli 12. nesilde var onalr tercih edilebilir normal bir insanın ddr5 e geçmesi için bir sebep yok. fiyat performans olarak mantıklı değil yani
Ben aslında bir intel fanboyum
AMD ddr4 ile ddr5 i geçti , kim bilir ddr5 e geçiş yapsalar neler olur :D
Ben intel fanboyum.

Geri