Neler Yeni

Yardım DDR5 Uygun fiyatlı anakart önerisi

Kobra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Eren Aktaş
Şuanki sistemim çok eski ve çok kötü bir yerden başlayıp yenilemem lazım fakat en başta haliyle anakartı değişmem gerekiyor uygun fiyatlı yeni nesil destekleyecek bir anakart lazım

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Şuanki sistemim çok eski ve çok kötü bir yerden başlayıp yenilemem lazım fakat en başta haliyle anakartı değişmem gerekiyor uygun fiyatlı yeni nesil destekleyecek bir anakart lazım
Hazır DDR5 sistemlere bak hocam bütçen dahilinde. Tek tek satın almak daha pahalıya gelir sana.
Ama illa yeni ve ucuz bi anakart önerisi istersen de:
AMD tarafında A620 ve B650'lere bakabilirsin.
Intel'de ise H610'lara bakabilirsin.

Kobra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Eren Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır DDR5 sistemlere bak hocam bütçen dahilinde. Tek tek satın almak daha pahalıya gelir sana.
Ama illa yeni ve ucuz bi anakart önerisi istersen de:
AMD tarafında A620 ve B650'lere bakabilirsin.
Intel'de ise H610'lara bakabilirsin.
Hocam Hazır sistem alsam daha mı iyi olur sorun çıkartırmı çünkü aklımda bazı sistemler var

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Hocam Hazır sistem alsam daha mı iyi olur sorun çıkartırmı çünkü aklımda bazı sistemler var
Hocam elektronik bir ürün alırken sorun çıkartır mı sorusu çok saçma geliyor bana. Anlayabiliyorum para zor kazanılıyor, en uyguna en iyisi olsun isteniyor bunlara okeyim lâkin elektronik bu, sorun her zaman çıkabilir. Aldığım sıfır araçta 13.gün fabrikasyon arıza çıktı mesela...
Hazır sistemleri test edip gönderiyorlar genelde firmalar, dolayısıyla bi nebze daha güvenilir geliyor bana. Ben şimdiye kadar hep hazır sistem aldım herhangi bir problem yaşamadım ama bu yaşamayacağımız anlamına gelmiyor ne yazık ki. Şans işi biraz.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Tayfun Balım
Sistem toplamak bütçe işi hocam, hazır sistemler bazı bileşenlerin kalitesinden ya da miktarından kısarak size uygun fiyatlı sistemler çıkarıyorlar. Kendinizi toplarsanız bir miktar daha pahalıya gelir. Bütçenizi söylerseniz ya uygun bir hazır kasa önerilir ya da tercihleriniz doğrultusunda parça önerilir.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Lütfü A
tek tek toplamadak daha mantıklı bence ekran kartını ikinci el alırsan çok daha uyguna gelir. bileşenleri de keyfine göre kalitelilerden seçenilirsin. hazır sistemlerde genelde fiyat avantajı, ram ve ssd yi düzgün bir şey seçtiğinde kalkıyor.

Kobra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ahmet Eren Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elektronik bir ürün alırken sorun çıkartır mı sorusu çok saçma geliyor bana. Anlayabiliyorum para zor kazanılıyor, en uyguna en iyisi olsun isteniyor bunlara okeyim lâkin elektronik bu, sorun her zaman çıkabilir. Aldığım sıfır araçta 13.gün fabrikasyon arıza çıktı mesela...
Hazır sistemleri test edip gönderiyorlar genelde firmalar, dolayısıyla bi nebze daha güvenilir geliyor bana. Ben şimdiye kadar hep hazır sistem aldım herhangi bir problem yaşamadım ama bu yaşamayacağımız anlamına gelmiyor ne yazık ki. Şans işi biraz.
Hocam insan endişe ediyor Asgari ücretle çalışıyorum 6 ayda ancak 40.000Tl biriktirebildim her geçen gün paranın değeri düşüyor belki 6 ay önce 40.000Tl ye daha iyi bir sistem toplayabilirdim her şey zamanla olur çok iyi olmasada ekipmanlarım var kasayı alayım geriside gelir inşallah

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Hocam insan endişe ediyor Asgari ücretle çalışıyorum 6 ayda ancak 40.000Tl biriktirebildim her geçen gün paranın değeri düşüyor belki 6 ay önce 40.000Tl ye daha iyi bir sistem toplayabilirdim her şey zamanla olur çok iyi olmasada ekipmanlarım var kasayı alayım geriside gelir inşallah
Allah bereket ve kolaylık versin kardeş, haklısın bir şey diyemiyorum o konuda...
O zaman 2.ele yönelirsen çok daha uyguna, gidip test edip alabileceğin alternatifleri de düşünebilirsin belki? 2.el çok mâkul fiyatlı alternatifler bulacağından eminim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,138
Üyeler
169,678
Son üye
bediromer938
Top Bottom