hocam benimde bugün yani ekran kartım gelecek güvenli modda başlatıp sizin söylediğiniz gibi silip sonra TEMİZLE VE KAPAT deyip yeni ekran kartını takıp çalıştırıyorum doğru mudurddu yu açıp burdan kullandığınız kartı seçmeniz lazım sonra temizle ve yeniden başlata basıcaksınız ama ddu ile sadece driver silebilirsiniz yüklemek için driverı internetten bulmanız lazım örneğin nvidia ise nvidia drivers yaz çıkan sitede ekran kartını işletim sistemini falan seçip yüklüyosun o yüklenen program ile de driverı kuruyorsun
Alıntıyı görüntüle
evet hocam o şekilde yapmanız lazımhocam benimde bugün yani ekran kartım gelecek güvenli modda başlatıp sizin söylediğiniz gibi silip sonra TEMİZLE VE KAPAT deyip yeni ekran kartını takıp çalıştırıyorum doğru mudur
güvenli modda başlatıp yapmıştım ya hocam kapat yeni kartı taktan sonra başlatınca normal mi başlıyorevet hocam o şekilde yapmanız lazım
evet hocam kapattıktan sonra başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor kendisi otomatik normal başlıyorgüvenli modda başlatıp yapmıştım ya hocam kapat yeni kartı taktan sonra başlatınca normal mi başlıyor
sağ olasın ustaevet hocam kapattıktan sonra başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor kendisi otomatik normal başlıyor
Bende hata veriyor bu ddu sistem belirtilen dosyaları bulamadı vsDDU driver kurma aracı değil, silme aracıdır