DDU ile eski surucu kaldırma

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhabalar yeni sistem aldım windows 10 kurdum dirivierleri kurdum ama ekran kartında diriver kurarken eski surucuyu silmedim sorun olurmu bu ve ya şimdi sile bilir miyim

Merhabalar yeni sistem aldım windows 10 kurdum dirivierleri kurdum ama ekran kartında diriver kurarken eski surucuyu silmedim sorun olurmu bu ve ya şimdi sile bilir miyim
Temiz kurulum her daim iyidir ddu ile ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurabilirsiniz sorun yok.

eski driveri silmek önemli hocam ddu yu yükleyin shift e basılı tutarak yeniden başlatın, başlatma seceneklerine girip güvenli moda girin ve ddu dan driverleri kaldırın

Temiz kurulum her daim iyidir ddu ile ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurabilirsiniz sorun yok.
Bir sorum daha olucak ben amd chipseti diriverini yukleyecem asusun kendi sitesinden yükledim fakat Am4 yerine Am5 yazdı bunu bir altındaki surum ise Am4 ikisinden birini yukleyecem ama soket tipi AM4 ken neden Am5 diye yükledi anlamadım buna bir açıklık getire bilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,049
Üyeler
175,156
Son üye
erm0ll
Geri