Dead Island 2 %100 İndirim Epicgames

Epic uygulamasına bilgisayardan giremiyorum. Bağlanamadım diyor. VPN ile chrome dan girdim. Bende mi bir sorun var

Zamanında almıştım ama bitiremeden bırakmıştım. Fena değil aslında ama tek zevkli gelmemişti.
Epic uygulamasına bilgisayardan giremiyorum. Bağlanamadım diyor. VPN ile chrome dan girdim. Bende mi bir sorun var
Bende sorun yok.

bugün gördüm direkt aldım, fakat %5 olan geri ödemeyi %20 ye çıkartmışlar mağdur oldum daha geçen ay 16 adet oyun aldım. Nisan indiriminden 3500tl gibi bir rakam ödedim. İçinde marvel spiderman remas. marvel spiderman miles morales vs dahildi. madem böyle bir şey yapacaklardı önden söylemeleri lazımdı. valla mail attım mağduriyetimi giderin diye. yoksa iade edicem komple bütün aldıklarımı.

epic sanki mail atınca iade ediyordu yakın zaman da bi indirim olduysa talep edince

Sağ ol epic baba. İlk oyunu steamden almıştım ama açıkçası 2.sine 1150TL vermezdim iyi oldu.

bugün gördüm direkt aldım, fakat %5 olan geri ödemeyi %20 ye çıkartmışlar mağdur oldum daha geçen ay 16 adet oyun aldım. Nisan indiriminden 3500tl gibi bir rakam ödedim. İçinde marvel spiderman remas. marvel spiderman miles morales vs dahildi. madem böyle bir şey yapacaklardı önden söylemeleri lazımdı. valla mail attım mağduriyetimi giderin diye. yoksa iade edicem komple bütün aldıklarımı.
Hocam mağduriyetinizi anliyorum bende geçen ay baya alışveriş yaptım ama önceden duyursalar daha fazla zarara giricekler iade süreniz varsa iade edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 14 gün geçmemesi ve 2 saatten fazla oynamamaniz lazim

epic baba candır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,448
Üyeler
189,615
Son üye
cypresta
Geri