ConquerorXIV
80+ Gold
kupon ile 257 tl kuponsuz 343tl. almaya kesinlikle değer
Bedavaya mı geldi nasılBu oyun bana bedavaya gelmişti yüklesem mi acaba nasıl oyun?
Papara galibaEpic de indirim yapan kartlar vardı hangisiydi?
Bildiğim kadarı ile basın çok sevmemişti bu oyunu.Bedavaya mı geldi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun her açıdan çok iyi özellikle grafikleri
Papara galiba
Ben çok beğendim. Tamam hikaye olarak dying light ama grafik ve oynanış da dead ısland kesinlikleBildiğim kadarı ile basın çok sevmemişti bu oyunu.
Dying Light 2'ye göre daha az beğenildi diye biliyorum he grafik konusu iyi ama bakarsak her oyun iyi grafikelre sahip artık ama içi bomboş çıkıyor geneli sonra oyunun 2 katı patch geliyor fenan
Bilmiyorum 2. oyunu oynama fırsatım olamdı ama 1. oyuna benziyorsa sıkıcıdır bence.Ben çok beğendim. Tamam hikaye olarak dying light ama grafik ve oynanış da dead ısland kesinlikle
Pc yi aldığım zaman verdilerBedavaya mı geldi nasıl
Oyun her açıdan çok iyi özellikle grafikleri
Papara galiba
Akbank varsa ve üniversiteliysen Üniversiteli Akbanklı kampanyasın100TL ye kadar %50 indirim yapıyor. 50TL ucuza gelir yani.Epic de indirim yapan kartlar vardı hangisiydi?
Ben de incehesap'dan sistem almıştım öyle bedavaya gelmişti ama yüklemedim.Bu oyun bana bedavaya gelmişti yüklesem mi acaba nasıl oyun?
Hocam grafik hariç her konuda dying light çok daha iyi benceBen çok beğendim. Tamam hikaye olarak dying light ama grafik ve oynanış da dead ısland kesinlikle