bysecretgg
80+
Dahası
Arkadaşlar link varsa paylaşabilir misiniz lütfen
Hocam yakında sinema varsa bence sinemaya gidin şu anda HD bile bulamazsınız ama sinemada mis gibi orijinal kalitede izlersinizArkadaşlar link varsa paylaşabilir misiniz lütfen
Katılıyorum. Sinema çekimi izlediğim için çok mutluyum (hatta izlemesem daha iyimiş zaman kaybı) iyi ki 165 lira vermemişim. fan service bir film yani bence fikrimce kanımca şimdi marvel fan boyları gelip kafamı kesmeye çalışmaz umarımfilm okadar da iyi degil 165 lira verdim keske vermeseydim
bu konyaya ozel fıyat ıstanbul gıbı sehırlerde 200u gecer tahmınımceKatılıyorum. Sinema çekimi izlediğim için çok mutluyum (hatta izlemesem daha iyimiş zaman kaybı) iyi ki 165 lira vermemişim. fan service bir film yani bence fikrimce kanımca şimdi marvel fan boyları gelip kafamı kesmeye çalışmaz umarım
Ne bekliyordun hocamfilm okadar da iyi degil 165 lira verdim keske vermeseydim
daha guzel deadpoola yakısır bısey beklıyodum mızahı baya arka plana atmıslar benım fıkrımceNe bekliyordun hocam
Bilet 200 küsür dü gözlükte 50 falandıbu konyaya ozel fıyat ıstanbul gıbı sehırlerde 200u gecer tahmınımce
Bu daha çok wolverine filmi hugh jackman ı geri getirdik ayağı yaptılardaha guzel deadpoola yakısır bısey beklıyodum mızahı baya arka plana atmıslar benım fıkrımce
cokmus valla netflıx felan alın gelınce ordan ızleyınBilet 200 küsür dü gözlükte 50 falandı
yenı fılm ıcın on hazırlık gıbı bıseyBilet 200 küsür dü gözlükte 50 falandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu daha çok wolverine filmi hugh jackman ı geri getirdik ayağı yaptılar
valla hocam ben yılın belli aylarında Konyada belli aylarında İstanbulda yaşıyorum hiç fark etmez 5 lira olsa dahi izlemem sinemaya gidip vaktime yazık. Harun can filme romantik romantik şeyler katması da ayrı bi komedi bu adama bu kadar yetki nasıl verilebiliyor anlamış değilim veya kim onaylıyor bu replikleri kim yazıyor çok garipbu konyaya ozel fıyat ıstanbul gıbı sehırlerde 200u gecer tahmınımce
Ben ilk gün gitmiştim baya kalabalıktı karakterler azdı düşmanlar pek iyi değildi deadpoolları öldürme sahnesi iyi di komik film dicokmus valla netflıx felan alın gelınce ordan ızleyın
deadpoolun amacı o mizah yapıyor ve turkce baya ıyı seyler cıkıyor ortayavalla hocam ben yılın belli aylarında Konyada belli aylarında İstanbulda yaşıyorum hiç fark etmez 5 lira olsa dahi izlemem sinemaya gidip vaktime yazık. Harun can filme romantik romantik şeyler katması da ayrı bi komedi bu adama bu kadar yetki nasıl verilebiliyor anlamış değilim veya kim onaylıyor bu replikleri kim yazıyor çok garip