Neler Yeni

Yardım Deathadder v2 fare tekerleği sorunu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana.
Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem değişim sağlarlar mı? 14 gün daha dolmadı bu yüzden servisle uğraştırmazlar diye düşünüyorum. İade de kesinlikle yapamam 250tlye bir daha bulamam bu ürünü aşırı sevdim. İtopya ile değişim yapan varsa bilgi verebilir mi?

Son düzenleme:

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana.
Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem değişim sağlarlar mı? 14 gün daha dolmadı bu yüzden servisle uğraştırmazlar diye düşünüyorum. İade de kesinlikle yapamam 250tlye bir daha bulamam bu ürünü aşırı sevdim. İtopya ile değişim yapan varsa bilgi verebilir mi?
8. Saniyeden sonrası normal sesi.
yapar büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

8. Saniyeden sonrası normal sesi.
(değiştirirsen önerimdir) bu arada g102 alabilirsin önerimdir elim büyük ama mouse denildiği kadar rahatsız edecek boyutta değil ve driver görünüm rahatlığı çok iyi aşırı memnunum şuan viper mini yerine iyi ki almışım

yapar büyük ihtimalle

(değiştirirsen önerimdir) bu arada g102 alabilirsin önerimdir elim büyük ama mouse denildiği kadar rahatsız edecek boyutta değil ve driver görünüm rahatlığı çok iyi aşırı memnunum şuan viper mini yerine iyi ki almışım

inceleme konum burada yakında uzun kullanımı atacağım ilk ayın sonunda

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapar büyük ihtimalle

inceleme konum burada yakında uzun kullanımı atacağım ilk ayın sonunda
G102yi gaming genden 150tlye almıştım kargoya verilene kadar razer indirime girdi alıp g102yi iade ettim. Deathadderden baya memnunum elime cuk oldu.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
G102yi gaming genden 150tlye almıştım kargoya verilene kadar razer indirime girdi alıp g102yi iade ettim. Deathadderden baya memnunum elime cuk oldu.
Bir süre sonra düzelecektir.
Altındaki Resistance ayarını kontrol et.
Başlarda garip geliyor ama zamanla o ses azalıyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Bir süre sonra düzelecektir.
Altındaki Resistance ayarını kontrol et.
Başlarda garip geliyor ama zamanla o ses azalıyor.
Şuanda can sıkıcı hocam özellikle gece hem sesli hem de titriyor. Resistance ayarı nerede?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aynı sorun benim Deathadder V2'de de var ama ben alalı 1 yıl falan oldu ve bu sorun yeni oluştu.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şuanda can sıkıcı hocam özellikle gece hem sesli hem de titriyor. Resistance ayarı nerede?
Mouse'un altında oluyor ama Deathadder'larda yok. Geç saatte yorum yazınca biraz kafa karışıklığı olmuş.
Ben de ilk kullandığım zamanlarda Razer faremden çok rahatsız oluyordum, ama sonradan tekerlek ile ilgili olan sorun o kadar hissedilmemeye başladı. Sol tıkta gıcırdama vardı. Basarken gıcırdıyordu, rahatsız ediciydi. Gerçi hala biraz var.
Eğer garanti işleri, kargolama - teknik servis şeyleri ile uğraşırım diyorsan, satıcıya söyle.
Genelde "Gönderin, servisteki arkadaşlar baksın" diyorlar. Oradan çıkacak sonuca göre de iade veya değişim yapıyorlar.
Bu da nereden baksan 7-10 gün sürüyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Aynı sorun benim Deathadder V2'de de var ama ben alalı 1 yıl falan oldu ve bu sorun yeni oluştu.
Uzun süre sonra olsa sıkıntı değil de daha yeni cihazda bu sorun olması can sıkıcı.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
bende gaming genden aldım kargo süreci çok uzun sürdü o konuda haklısınız bende iptal edecektim sonra vaz geçtim sapasağlam geldi kutusunda eziği geçtim 1 adet çizik bile yoktu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
bende gaming genden aldım kargo süreci çok uzun sürdü o konuda haklısınız bende iptal edecektim sonra vaz geçtim sapasağlam geldi kutusunda eziği geçtim 1 adet çizik bile yoktu
Bende itopya baya hızlı geldi gaming gen bir tık geç geldi o da o büyük indirimler yüzündendir diye düşünüyorum. İletişime geçtim değişim için hadi böyle kullanmak sorun değil de yarın bigün daha kötü olursa sıkıntı. Kargo kodu verdiler yarın vericem bakalım ne olacak ne diyecekler.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bende itopya baya hızlı geldi gaming gen bir tık geç geldi o da o büyük indirimler yüzündendir diye düşünüyorum. İletişime geçtim değişim için hadi böyle kullanmak sorun değil de yarın bigün daha kötü olursa sıkıntı. Kargo kodu verdiler yarın vericem bakalım ne olacak ne diyecekler.
değişirler diye düşünüyorum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Mouse gitti teknik servise verilecekmiş arızalı olup olmadığını anlamak için. 14 günlük yasal süre içinde gönderdim garantiye verilmesi mi gerekiyordu?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Arıza bulunamadı diyip geri geldi ürün ne yapmam gerekiyor? İşin kötü tarafı gelir gelmez açıp baktım hala cızırtı geliyor inceleyip sorun bulmamaları şaşırttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,314
Üyeler
164,473
Son üye
lupi
Top Bottom