Deathadder V2 Mini vs Viper Mini

sublimes

80+
Reaksiyon skoru
44
Tutuş şeklim claw. Elim ortalama büyüklükte. Deathadder 100tl daha ucuz. CS GO oynuyorum. Hangisi daha iyidir?

Hocam mouseların ikiside küçük diyebilirim. Elim orta büyüklükte. işaret ve orta parmaklarım bazen mousepade çarpıyor. Çarpmaması için avuç içini mouse a yapıştırmayacaksın. Ama alıcaksan deathadder ı önerebilirim

Hocam mouseların ikiside küçük diyebilirim. Elim orta büyüklükte. işaret ve orta parmaklarım bazen mousepade çarpıyor. Çarpmaması için avuç içini mouse a yapıştırmayacaksın. Ama alıcaksan deathadder ı önerebilirim
Elimi mouse yapıştıran biri değilim zaten. Tek derdim acaba deathadder mini ve viper mini arasında çok mu fark olur? Ellerim aman aman büyük de değil.

Razer Viper Mini öneririm.

viper mini

ikisi de yaklaşık aynı kalitede ama viper mini bir tık daha önde bence

Claw için viper mini. Bende ikisinde var. Dav2 çok az daha küçük. Claw için rahat olmuyor.

Tutuş şeklim claw. Elim ortalama büyüklükte. Deathadder 100tl daha ucuz. CS GO oynuyorum. Hangisi daha iyidir?
benim ellerim küçük aynı tutuşta kullanıyorum bende viper mini var aşırı memnunum sıkıntı cıkarsa sanırım bida aynısını alacam :D

Geri