Öneri Deathhader V2 İçin Mousepad Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,257
Bütçe
250
daha önce konu açmıştım ama cevap veren olmadı deathader v2 kullanıyorum ve genellikle fps oyunları oynuyorum yüksek senste kullanıyorum çok büyük olmazsa sevinirim laptop kullanıyorum çünkü şuan kullandığım qck small modeli onun boyutunda olursa yeterli

Bende rgb ss var.
Mousepadleri genel olarak kaliteli.

razer mouselar razer mousepadleri ile daha uyumlu çalışıyormuş bu doğru mu gerçekten steelseriesten razera geçmek mantıklı olur mu yoksa steelseries devam mı etmeliyim

razer mouselar razer mousepadleri ile daha uyumlu çalışıyormuş bu doğru mu gerçekten steelseriesten razera geçmek mantıklı olur mu yoksa steelseries devam mı etmeliyim
Bilmiyorum hocam açıkçası.
Benim mousede ss.

Hocam bunu alın fiyatı en ucuz yerden tamamdır. Hiç diğerlerini araştırmakla vakit kaybetmedin. Bu boyutta bu en iyisi. Büyük sevmiyorsanız direkt bu.

Hocam bunu alın fiyatı en ucuz yerden tamamdır. Hiç diğerlerini araştırmakla vakit kaybetmedin. Bu boyutta bu en iyisi. Büyük sevmiyorsanız direkt bu.
peki steelseriesden vazgeçmeyelim o zaman teşekkürler
Post automatically merged:

bu mouse tasarımı beni aşık ediyor hocam 😍

Onerdigim mousepad in muadilleri yurtdışında 700-800TL bandında satılıyor bu fiyata Türkiye de satılması mucize iken kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira ss bu mousepadin yanında yer paspasi niteliğinde kalır öyle söyliyim

Geri