Öneri Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,251
V3 pro kullanıyorum şuan ama scroll sorunundan dolayı mouse değiştirmek istiyorum V4 pronun kronik bir sorunu var mı alınır mı ergo kullanıyorum ama claw grip ile palm grip arası tutuyorum ve elim 18.5 cm elim uzundan ziyade geniş Wlmouse Beast X max düşünüyordım ama 8 bin lira taksitsiz almak zor geliyor farklı önerileriniz varsa bakacağım

Çok bir olayı yok. Bence değmez.

Daha iyisini bulamazsınız herhalde. SWAR kodu ile düşüyor.

Daha iyisini bulamazsınız herhalde. SWAR kodu ile düşüyor.
taksit yok be hocam

Taksit zorunlu ise DAV4 Pro olabilir. Ama biraz Overpriced. Ek olarak Pulsar'da bakılabilir.

pulsarda büyük ele göre model yok mu ergo model bunun önü basık ya

V3 pro kullanıyorum şuan ama scroll sorunundan dolayı mouse değiştirmek istiyorum V4 pronun kronik bir sorunu var mı alınır mı ergo kullanıyorum ama claw grip ile palm grip arası tutuyorum ve elim 18.5 cm elim uzundan ziyade geniş Wlmouse Beast X max düşünüyordım ama 8 bin lira taksitsiz almak zor geliyor farklı önerileriniz varsa bakacağım
V3 pro aldım bende mouse iyiydi ama overpriced olduğunu düşünüyorum. Bozuldu iade ettim v3 kabloluya geçtim malzeme kalitesi daha da kötüye gitmiş. Arabada ki trim sesi gibi mouse sert sıkınca plastik sesi çıkıyor. Amazon baba bozuk olmasına rağmen iade aldığı için kendi ürününe bile garanti vermeyen wraithden mouse almak istemiyorum.

V3 pro aldım bende mouse iyiydi ama overpriced olduğunu düşünüyorum. Bozuldu iade ettim v3 kabloluya geçtim malzeme kalitesi daha da kötüye gitmiş. Arabada ki trim sesi gibi mouse sert sıkınca plastik sesi çıkıyor. Amazon baba bozuk olmasına rağmen iade aldığı için kendi ürününe bile garanti vermeyen wraithden mouse almak istemiyorum.

Önüne her klavye konulan yok Wraith iade vermiyor yok garanti vermiyor falan diyor. Benim ER21 Pro faremi paşalar gibi değişim yaptılar. Ayrıca V3 Pro'da TTC Switch olduğu için scroll bozulma sorunları V2 Pro'ya göre daha az görülüyor. DAV4 Pro optik switch kullandığı için scroll sorunu yok.

zaten taksit olmadığı için vazgeçtim ya pulsar veya deathhader v4 pro arasındayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,859
Üyeler
190,457
Son üye
hz_aviator
Geri