Basketbol Topu Fiyatları ve Çeşitleri 🏀 | Decathlon
Basketbol tutkunlarına özel olarak üretilen en dayanıklı basketbol topları Decathlon'da! Hemen tıklayın ve dilediğiniz basket topunu satın alın.

Kaç yaşındalar çocuklar hocam? Küçük yaştalarsa, kaliteli derken yormayalım onları.Çocuklar için basketbol topu alacağım biraz kaliteli olsun istiyorum bunu kullanan varmıdır? Kalitesi nasıldır?![]()
Basketbol Topu Fiyatları ve Çeşitleri 🏀 | Decathlon
Basketbol tutkunlarına özel olarak üretilen en dayanıklı basketbol topları Decathlon'da! Hemen tıklayın ve dilediğiniz basket topunu satın alın.www.decathlon.com.tr
7-5 , küçük basketbol topu var onunla oynamıyorlar büyük olacakmış. Geçen sahada kauçuk gördüler spalding marka idi ama o kadara gerek var mıdır bilemedim. Bu da fena durmadi.Kaç yaşındalar çocuklar hocam? Küçük yaştalarsa, kaliteli derken yormayalım onları.
Tarmak iyidir. Kalın ve sert toplar ağır olacaktır. Hafif ve yumuşak topları tercih edin ki şakalaşırken yada tutarken terslik olursa canları yanmasın. Orta boy alabilirsiniz fakat çocuklar kontrol ederken veya şut atarken zorlanacaktır.7-5 , küçük basketbol topu var onunla oynamıyorlar büyük olacakmış. Geçen sahada kauçuk gördüler spalding marka idi ama o kadara gerek var mıdır bilemedim. Bu da fena durmadi.
7-5 küçük basketbol topu var onunla oynamıyorlar büyük olacakmış. Geçen sahada kauçuk gördüler spalding marka idi ama o kadara gerek var mıdır bilemedim. Bu da fena durmadiml.Kaç yaşındalar çocuklar hocam? Küçük yaştalarsa, kaliteli derken yormayalım onları.
Teşekkürler tarmagi alırım az sonraTarmak iyidir. Kalın ve sert toplar ağır olacaktır. Hafif ve yumuşak topları tercih edin ki şakalaşırken yada tutarken terslik olursa canları yanmasın. Orta boy alabilirsiniz fakat çocuklar kontrol ederken veya şut atarken zorlanacaktır.
Burada size önerim hem gönülleri olsun hem de çok zorlayıcı olmaması açısından kadın basketbol topu almanız. 7 yerine 6 numara bakabilirsiniz fakat o yaştaki çocuklar için bu top bile büyük gelecektir.