olabilir ama internetten almam lazım fatura falan istiyor kazık atmayayım diye sanki onun parasına ihtiyacım var gibi
E-evet sanırım deden fatura istemekte haklıaa amazonda da varmış iyi 2 bin liraya kakalarım ben onu buna
Ayıpır sorması ama ne uş yapıyor dedenkanka ayıptır söylemesi adamın 100k dan fazla geliri var aldıramıyorum hem 90 yaşında dokunmatik telefonu napacak onuda anlamadım belki 13 pro 1tb alacak parası var 1 ayda 2 tane alabiliyor ama yok
Cehennem H.Oistiyor da veren kim ki xd
Oha hocam ne iş yapıyorkanka ayıptır söylemesi adamın 100k dan fazla geliri var aldıramıyorum hem 90 yaşında dokunmatik telefonu napacak onuda anlamadım belki 13 pro 1tb alacak parası var 1 ayda 2 tane alabiliyor ama yok
kasabada 50 dairesi ve 10 dükkanı var iş yapmıyor kira gelirleriAyıpır sorması ama ne uş yapıyor deden
İstanbuldada 2 binası var 10 daire oluyor heralde 60 dan fazla dairesi 10-15 arası dükkanı var onun 100k olmayıp benim mi olacakOha hocam ne iş yapıyor
Dedemizkasabada 50 dairesi ve 10 dükkanı var iş yapmıyor kira gelirleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstanbuldada 2 binası var 10 daire oluyor heralde 60 dan fazla dairesi 10-15 arası dükkanı var onun 100k olmayıp benim mi olacak
ama arkadaşlar gelin görün ki 1500 lira bir telefona verirken bile zar zor veriyor çok paranız olsa ne ki yiyemedikten sonra
Bizim dedemiz diyelim mi ozamankasabada 50 dairesi ve 10 dükkanı var iş yapmıyor kira gelirleri
İstanbuldada 2 binası var 10 daire oluyor heralde 60 dan fazla dairesi 10-15 arası dükkanı var onun 100k olmayıp benim mi olacak
ama arkadaşlar gelin görün ki 1500 lira bir telefona verirken bile zar zor veriyor çok paranız olsa ne ki yiyemedikten sonra
8gb telefon mu olurbenim dedemde öyle kaç TL maaş alıyo s3 mini kullanıyo
eski kuşaklara anlatmak zorfacebooka gircekmiş bunda da s5 vardı bozulmuş bana tel ayarla diyor ama para vermiyor anlaşamadık nasıl yapıcaz bakalım