emrebayrakci
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Merhabalar. Sıvı Soğutucu olarak fiyatı bakımından ilgimi çekti "RYZEN 5 5600X" veya "RYZEN 7 5800X" e yeter mi?
peki bu fiyatta iyi olan bir soğutucu önerir misin?Incelemelere göre en iyi 120mm soğutucu ile aynı performansı veriyor ama 240mm segmentinde çok altta. Ben önermem.
600 liraya çok iyi bir sıvı soğutma var fakat RGB değil full siyah olur mu?peki bu fiyatta iyi olan bir soğutucu önerir misin?
peki bu fiyatta iyi olan bir soğutucu önerir misin?
Hocam şimdi ben hazır sistemden geliştirerek alacağım Cooler Master MasterLiquid ML240L v2 RGB modeli nasıl acaba?
Hepsi çok iyi fiyatına göre bir daha bu fiyata sıvı soğutma bulamazsın. Indirim bitmeden al bence.
O da pek iyi değil fakat Deepcool Gammaxx L240 V2 den daha iyi.Hocam şimdi ben hazır sistemden geliştirerek alacağım Cooler Master MasterLiquid ML240L v2 RGB modeli nasıl acaba?
Gamegarajdan topluyorum fiyatı değil hazır sistemdeki seçilenle arasında kaç tl oynadığı yazıyorO da pek iyi değil fakat Deepcool Gammaxx L240 V2 den daha iyi.
Şöyle söyleyeyim aynı fiyattaki bir hava soğutma Cooler Master ML240L V2 den daha iyi performansı verir.
Fiyatı ne tam olarak ML240L V2 nin?
Seçilen ne ve kaç TL oynuyorGamegarajdan topluyorum fiyatı değil hazır sistemdeki seçilenle arasında kaç TL oynadığı yazıyor
O zaman değer. Masterliquid Lite çok kötü ve +200 çok fazla değil.CoolerMaster MasterLiquid Lite 240mm Sıvı CPU Soğutucu seçilmiş +201tl oynamış
İlk Defa Masaüstü kullanıcam yani hiç beceremem gibi geliyor ama ben size orda yazanları atsam siz değerlendirip şu iyi derseniz çok sevinirimO zaman değer. Masterliquid Lite çok kötü ve +200 çok fazla değil.
Ama bence soğutucuyu çıkartın yani soğutucusuz alın sonra benim attığımı ayrı alın ve kendiniz takın soğutucuyu