Deep Web ve Dark Web Nedir?

ben tor browser dan girmiştim deep web links yazıp.bir sürü link vardı ama hepsi açılmıyodu. sahte passaport ,sahte kimlik kartı, hacker kiralama sitelerine girdim. senin dediğin kötü iğrenç şeyleri görmek için de böyle mi girliyo yoksa başka yolu mu var.
Deep web'deki sayfalar sürekli saldırıya uğradığından linki sıkça değişiyor ondan açılmıyordur. Evet öyle giriliyor ama onları toplayan sayfalar var oralarda. Girmeni önermem ama gerçekten tehlikeli. Tor olsa bile.

ben tor browser dan girmiştim deep web links yazıp.bir sürü link vardı ama hepsi açılmıyodu. sahte passaport ,sahte kimlik kartı, hacker kiralama sitelerine girdim. senin dediğin kötü iğrenç şeyleri görmek için de böyle mi girliyo yoksa başka yolu mu var.
Girememenin nedeni deep web'deki web siteleri güvenlik açısından (yani yalanmamak için) her ay linklerini yenilemektedir.

Hahah. Buz üstü buz altı buz ortası buzun kendisi cart curt hikayelerı kaldı mı ya

Peki neden girmemeliyiz ?
Eğer girersek ne gibi tehlikelerle karşılaşırız

Eline sağlık
Dark web devletlerin suçluları bulmasında kolaylık sağladığı için kapatılmıyor değil mi?

Deep web dediğiniz, arama motorlarına kaydolmamış ve girişlerin direkt (genellikle) önlendiği "kişisel" bilgisayarlardan "belli" sürede açılmış sunucuların ağırlıkta olduğu ve insanların oraya ne koyduğu belirsiz internet alemi. Merak etmeyin suç amaçlı girerseniz diye genellikle ülkelerin bilişim uzmanları düzenli olarak tarıyor girişleri. Giriş dediğim de sitelere girmeyi tarıyorlar. Ha o işte yok organ mafyası cart curt diyenlerin %99.9'u da yalan haberiniz olsun genellikle dolandırıcı ağırlıkta.

Geri