DeepCool AG620BK VS Thermalright Peerless Assassin ?

Sıvı soğutucu alma bu sıvı soğutucu bu hava soğutucudan daha kötü performans veriyor ve hava soğutucu daha uzun ömürlü ve stabil

• Beğen
Reaksiyonlar: fwxx
Sıvı soğutucu alma bu sıvı soğutucu bu hava soğutucudan daha kötü performans veriyor ve hava soğutucu daha uzun ömürlü ve stabil
Şu anda bu fiyata alınabilecek en mantıklı şey hava soğutucu diymi yoksa illa bütceyi biraz arttırıp sıvı almalı mıyım?

Anakartım lga 1200 oldugu için i5 11700f falan düşüyorum .
soğutmadan konuyu açtık ama bu yükseltme için tavsiyeye gidecek. bence 11700 yerine anakartında işlemcini okutup h610 ve güncel 12-13-14 nesil tavsiye ederim. he bana soracak olursan ben intelden upgrade'e yürümezdim amd tarafına kayardım. hani bütçeni kuletipine 1700tl gömmek yerine güncel nesil anakart cpu'ya eklerdim ve 600-700tlik bi soğutucuda güncel nesil 12400f 5600 5600x gibi işlemcileride takla attıra attıra soğutabiliyor.

soğutmadan konuyu açtık ama bu yükseltme için tavsiyeye gidecek. bence 11700 yerine anakartında işlemcini okutup h610 ve güncel 12-13-14 nesil tavsiye ederim. he bana soracak olursan ben intelden upgrade'e yürümezdim amd tarafına kayardım. hani bütçeni kuletipine 1700tl gömmek yerine güncel nesil anakart cpu'ya eklerdim ve 600-700tlik bi soğutucuda güncel nesil 12400f 5600 5600x gibi işlemcileride takla attıra attıra soğutabiliyor.
Anakartı değiştirip ryzen 5 7500f almakda mantıklı gelmedi değil, sizce?

Anakartı değiştirip ryzen 5 7500f almakda mantıklı gelmedi değil, sizce?
ben indirimlerde msi b650m-p almıştım. şimdide amazondan 7500f çektim komple ddr5e güncelledim. kuletipide snowman t6 alıp geçicem ucuzundan.

ben indirimlerde msi b650m-p almıştım. şimdide amazondan 7500f çektim komple ddr5e güncelledim. kuletipide snowman t6 alıp geçicem ucuzundan.
Hocam önceden t6 ultra kullanıyordum fanları aşırı sesli bence alma

Hocam önceden t6 ultra kullanıyordum fanları aşırı sesli bence alma
niye biostan ayarla kanka düşük rpm'e. bende kullandım hatta sattım şimdi geri alıcam t5te kullandım hatta ben işsiz gibi f/p tüm kuletipilerini kullandım üstünede video çektim. :D

niye biostan ayarla kanka düşük rpm'e. bende kullandım hatta sattım şimdi geri alıcam t5te kullandım hatta ben işsiz gibi f/p tüm kuletipilerini kullandım üstünede video çektim. :D
Ben fanlarını değiştirip kullanmıştım hocam. Sizede tavsiyem budur. Birde hocam siz sıvı soğutucu alın dediniz ama ben şimdi kasaya baktım anakarttan dolayı heralde üst tarafa fan takıcak kadar bosluk bile yok anakart çok büyük.
Post automatically merged:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri