🔥İndirim DeepCool AK620 Digital Pro 2.644,48 TL +69,00 TL kargo

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,457
69 kargo var almam

ürün çok iyi ama siteden dolayı almayacak o kadar çok insan tanıyorum ki :D
Mağazası ve depeosu Allah'tan yakın. Kargo parası vermeden geçerken yol üstünden alıp gidebiliyorum.

Gerçi alternatif olarak Thermalright var. Biraz daha ucuza göstergesine de takılmadan alınabilir.

Ben pro değil düz olanını tebil'ondan aldım memnunum ramimi de sine'rjiden alırken korkarak almıştım. Hiç bir sorun çıkmadı gayet iyi her şey. Soğutucu da iyi arasındaki tek fark anladığım kadarıyla ekranı daha fazla özellik gösteriyor. 9700x i soğutuyor oyun falan oynatırken 80i pek göstermiyor normalde boşta da 40 50 arasında çalışıyor. Ama Cinebench falan açınca pek yetmiyor thermal throtle 95 derecede tıkanıyor. Bu arada yeni revizyonları çıktı ama youtuberlar tanıttı ama henüz Türkiye'de yeni revizyonlarını satanı görmedim. Yeni revizyonlarının ısı boruları ve işlemciye temas eden yüzeyi basık ve farklı bu şekilde ayırt edebilirsiniz.

Ben pro değil düz olanını tebil'ondan aldım memnunum ramimi de sine'rjiden alırken korkarak almıştım. Hiç bir sorun çıkmadı gayet iyi her şey. Soğutucu da iyi arasındaki tek fark anladığım kadarıyla ekranı daha fazla özellik gösteriyor. 9700x i soğutuyor oyun falan oynatırken 80i pek göstermiyor normalde boşta da 40 50 arasında çalışıyor. Ama Cinebench falan açınca pek yetmiyor thermal throtle 95 derecede tıkanıyor. Bu arada yeni revizyonları çıktı ama youtuberlar tanıttı ama henüz Türkiye'de yeni revizyonlarını satanı görmedim. Yeni revizyonlarının ısı boruları ve işlemciye temas eden yüzeyi basık ve farklı bu şekilde ayırt edebilirsiniz.
knk ak620 dijital bende aldım genel olarak pro dağa sessiz
yüksek devirde çıkan uğultu var ak620 dijitalde kronik gibi pro da bunu çözmüşler
ve senin dediğin gibi farklar var pro dağa güzel bence :) soğutması aşırı iyi gelmedi malasef bana 2sininde.
pro soğutması bir tık dağa iyi ama onun yerine assasin iv almayı tercih ederim artık.
7800x3d gibi ani sıcrayan işlemcilerde uğultu oluyordu pro alan arkadaş üzülmez herhalde :)

Bu olay ne hocam tam olarak
hocam internette bi aratırsanızgörürsünüz kısaca müşterilere yanlış ya da arızalı ürün yolluyorlar bir tane arkadaşın ekran kartını bozuk yolladırlar sonra nvidia muadilini ama en düşük versiyon ekran kartını yolladılar üstüne umarsamadılar vs vs youtubeda var

hocam internette bi aratırsanızgörürsünüz kısaca müşterilere yanlış ya da arızalı ürün yolluyorlar bir tane arkadaşın ekran kartını bozuk yolladırlar sonra nvidia muadilini ama en düşük versiyon ekran kartını yolladılar üstüne umarsamadılar vs vs youtubeda var
Onu izlemiştim direk keşfetime düşmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,437
Üyeler
173,817
Son üye
ertekinayberk
Geri