shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,457
malum site belki seveni vardır diye paylaşıyorum.
ürün çok iyi ama siteden dolayı almayacak o kadar çok insan tanıyorum kimalum site belki seveni vardır diye paylaşıyorum.
Mağazası ve depeosu Allah'tan yakın. Kargo parası vermeden geçerken yol üstünden alıp gidebiliyorum.ürün çok iyi ama siteden dolayı almayacak o kadar çok insan tanıyorum ki![]()
Bu olay ne hocam tam olarakürün çok iyi ama siteden dolayı almayacak o kadar çok insan tanıyorum ki![]()
Dijital gostergeli baska model var mi hic yamalum site belki seveni vardır diye paylaşıyorum.
knk ak620 dijital bende aldım genel olarak pro dağa sessizBen pro değil düz olanını tebil'ondan aldım memnunum ramimi de sine'rjiden alırken korkarak almıştım. Hiç bir sorun çıkmadı gayet iyi her şey. Soğutucu da iyi arasındaki tek fark anladığım kadarıyla ekranı daha fazla özellik gösteriyor. 9700x i soğutuyor oyun falan oynatırken 80i pek göstermiyor normalde boşta da 40 50 arasında çalışıyor. Ama Cinebench falan açınca pek yetmiyor thermal throtle 95 derecede tıkanıyor. Bu arada yeni revizyonları çıktı ama youtuberlar tanıttı ama henüz Türkiye'de yeni revizyonlarını satanı görmedim. Yeni revizyonlarının ısı boruları ve işlemciye temas eden yüzeyi basık ve farklı bu şekilde ayırt edebilirsiniz.
1500e phantom spirit varken buna şans vermem, bide malum sitemalum site belki seveni vardır diye paylaşıyorum.
hocam internette bi aratırsanızgörürsünüz kısaca müşterilere yanlış ya da arızalı ürün yolluyorlar bir tane arkadaşın ekran kartını bozuk yolladırlar sonra nvidia muadilini ama en düşük versiyon ekran kartını yolladılar üstüne umarsamadılar vs vs youtubeda varBu olay ne hocam tam olarak
Onu izlemiştim direk keşfetime düşmüştühocam internette bi aratırsanızgörürsünüz kısaca müşterilere yanlış ya da arızalı ürün yolluyorlar bir tane arkadaşın ekran kartını bozuk yolladırlar sonra nvidia muadilini ama en düşük versiyon ekran kartını yolladılar üstüne umarsamadılar vs vs youtubeda var