Merhaba gençerden och velar sistem aldım daha bugün kurdum kasadaki fanlar mavi yanıyor ve sönüyor napabilirim? ve fanlar yavaş dönüyor hızlandırmalı mıyım?
youtubeden izledim yanlarda kablolar var ama bakmadım yinede bir sorayım dedim çünkü hiç ama hiç bilmiyorum.Aynı sorun arkadaşımda da var bi türlü çözemedik, Artık kimseye deepcool kasa önermiyorum
Hayırlı olsun yeni sistemin. Video at da bakalım nasıl bir sorun yaşıyorsun. Fan kontrolcüsü var mı kablolama yaptığın tarafta? BIOS'ta fan ayarların nedir? Bunları da foto olarak ekleyebilirsen iyi olur dostum.Merhaba gençerden och velar sistem aldım daha bugün kurdum kasadaki fanlar mavi yanıyor ve sönüyor napabilirim? ve fanlar yavaş dönüyor hızlandırmalı mıyım?
youtubeden izledim yanlarda kablolar var ama bakmadım yinede bir sorayım dedim çünkü hiç ama hiç bilmiyorum.
Hazır sistemse eğer kasadaki yeniden başlatma tuşuna bağlanmış olabilir kontrolcüsü. O tuşa basıp değiştirmeyi dener misin?
tamam hocam atarım .Hayırlı olsun yeni sistemin. Video at da bakalım nasıl bir sorun yaşıyorsun. Fan kontrolcüsü var mı kablolama yaptığın tarafta? BIOS'ta fan ayarların nedir? Bunları da foto olarak ekleyebilirsen iyi olur dostum.
hocam düzeldi eywHazır sistemse eğer kasadaki yeniden başlatma tuşuna bağlanmış olabilir kontrolcüsü. O tuşa basıp değiştirmeyi dener misin?
Rica ederimtamam hocam atarım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam düzeldi eyw
bi saniye hocam youtube yukleyeyimHayırlı olsun yeni sistemin. Video at da bakalım nasıl bir sorun yaşıyorsun. Fan kontrolcüsü var mı kablolama yaptığın tarafta? BIOS'ta fan ayarların nedir? Bunları da foto olarak ekleyebilirsen iyi olur dostum.
Driver'ını yükleyip monitörü samsungun sitesinden register etmen gerekiyor olabilir.bi saniye hocam youtube yukleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@freygasm @kivanctas hocambi dorum daha olucak pc actigimda monitorumun modeli cikiyor registery falan diyor bide 64 hzde kaldı monitör damsung odyssey g4 240hz
qr kodcokutmakla ilgili şeyler. ve anakartım asrock bu arada biosa hangi tuşla giriyodukDriver'ını yükleyip monitörü samsungun sitesinden register etmen gerekiyor olabilir.
F2 olacağıdı sankiqr kodcokutmakla ilgili şeyler. ve anakartım asrock bu arada biosa hangi tuşla giriyoduk