Neler Yeni

DEEPCOOL KASA FANLARI

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Merhaba gençerden och velar sistem aldım daha bugün kurdum kasadaki fanlar mavi yanıyor ve sönüyor napabilirim? ve fanlar yavaş dönüyor hızlandırmalı mıyım?

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Rick Baba
Merhaba gençerden och velar sistem aldım daha bugün kurdum kasadaki fanlar mavi yanıyor ve sönüyor napabilirim? ve fanlar yavaş dönüyor hızlandırmalı mıyım?

Aynı sorun arkadaşımda da var bi türlü çözemedik, Artık kimseye deepcool kasa önermiyorum

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun arkadaşımda da var bi türlü çözemedik, Artık kimseye deepcool kasa önermiyorum
youtubeden izledim yanlarda kablolar var ama bakmadım yinede bir sorayım dedim çünkü hiç ama hiç bilmiyorum.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
yusuf ecer
Hazır sistemse eğer kasadaki yeniden başlatma tuşuna bağlanmış olabilir kontrolcüsü. O tuşa basıp değiştirmeyi dener misin?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Hayırlı olsun yeni sistemin. Video at da bakalım nasıl bir sorun yaşıyorsun. Fan kontrolcüsü var mı kablolama yaptığın tarafta? BIOS'ta fan ayarların nedir? Bunları da foto olarak ekleyebilirsen iyi olur dostum.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Rick Baba
youtubeden izledim yanlarda kablolar var ama bakmadım yinede bir sorayım dedim çünkü hiç ama hiç bilmiyorum.

Bizde baktık ve normalde fanlar ARGB diye gözüküyor ama mavi led fanlar ile geliyor o bile eksi puan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemse eğer kasadaki yeniden başlatma tuşuna bağlanmış olabilir kontrolcüsü. O tuşa basıp değiştirmeyi dener misin?

Kontrolcü yok

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Hayırlı olsun yeni sistemin. Video at da bakalım nasıl bir sorun yaşıyorsun. Fan kontrolcüsü var mı kablolama yaptığın tarafta? BIOS'ta fan ayarların nedir? Bunları da foto olarak ekleyebilirsen iyi olur dostum.
tamam hocam atarım .

hocam düzeldi eyw

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
yusuf ecer

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
bi saniye hocam youtube yukleyeyim

@freygasm @kivanctas hocambi dorum daha olucak pc actigimda monitorumun modeli cikiyor registery falan diyor bide 64 hzde kaldı monitör damsung odyssey g4 240hz

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
bi saniye hocam youtube yukleyeyim

@freygasm @kivanctas hocambi dorum daha olucak pc actigimda monitorumun modeli cikiyor registery falan diyor bide 64 hzde kaldı monitör damsung odyssey g4 240hz
Driver'ını yükleyip monitörü samsungun sitesinden register etmen gerekiyor olabilir.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Driver'ını yükleyip monitörü samsungun sitesinden register etmen gerekiyor olabilir.
qr kodcokutmakla ilgili şeyler. ve anakartım asrock bu arada biosa hangi tuşla giriyoduk

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
yusuf ecer
Nvidia driverlarını kurmadıysan 240hz olmaz, kurduktan sonra gözüküyor. Display kablosu ile taktığından da emin ol.

Top Bottom