🔥İndirim Deepcool KB500 Red Switch Klavye 536 TL

ben 2 gün önce aldım ve şuan kullanmaktayım
Ürünü hala kullanan arkadaş var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ürünü alan var mı, ürün sitesinde küçük enter gözüküyor ama satıcı UK Q klavye büyük enter diyor yukarda bi arkadaş paylaşmış yön tuşlarının üstünde logo yok gibi ama normal üründe logo var ürün orjinal mi ya da orda yazı logo var mı alanlar bilgilendirebilir mi?
büyük enter ve tuşların üstünde logosu var.

Hissiyatı falan nasıl keşke bir de uzun kullanan birini bulabilsek hemen bozulmasını istemem.

Anti-Ghosting var mı klavyede denedin mi?

Merhaba ürünü alan var mı, ürün sitesinde küçük enter gözüküyor ama satıcı UK Q klavye büyük enter diyor yukarda bi arkadaş paylaşmış yön tuşlarının üstünde logo yok gibi ama normal üründe logo var ürün orjinal mi ya da orda yazı logo var mı alanlar bilgilendirebilir mi?
Evet hocam logo var urunu 1 haftadir kullaniyorum buyuk enter'li ve iyi bir urun

Anti-Ghosting var mı klavyede denedin mi?
Evet anti-ghosting ozelligi var fortnite oynuyorum ve hic bir zaman build atmama sorunu ile karsilasmadim

Klavyeden çok anlayan biri değilim ama gayet memnunum.

Ürünü hala kullanan arkadaş var mı?

Ekler

• D80CDEA6-DCBB-483F-AC06-5BC861FE251A.jpeg
    D80CDEA6-DCBB-483F-AC06-5BC861FE251A.jpeg
    393.3 KB · Hit: 145
hocam logoyu göremedim bende mi sorun var

n11 aptekten değil mi?

soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler, ürünü ben de teslim aldım ürün gayet güzel fiyatına göre özellikleri güzel. anti ghosting özelliği var, üründe yay sesi sıkıntısı da var ama beni o kadar rahatsız etmedi hissiyatı güzel alacaklara bu fiyat bandı için kesinlikle öneririm rgbsi de çok hoş

soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler, ürünü ben de teslim aldım ürün gayet güzel fiyatına göre özellikleri güzel. anti ghosting özelliği var, üründe yay sesi sıkıntısı da var ama beni o kadar rahatsız etmedi hissiyatı güzel alacaklara bu fiyat bandı için kesinlikle öneririm rgbsi de çok hoş
Outemu switch mi var klavyede

Evet ben de bugün sipariş ettim umarım çok rahatsız edici bir yay sesi bulunmaz.
Klasik outemu yapacak bişey yok ucuz klavyelerfe yay sesi maalesef kaçınılmaz huano gateron cherry speed switchlerde yay sesi çok çok az oluyor genelde bide ttc iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri