Outemu switch ise outemu gaote kullanıyor.Outemu Gaoteyse çok iyi normal outemulardansa idare eder ama baya şık duruyor.
Satıcı Soru-Cevap kısmında Türkçe demiş.Türkçe karakter var mı? Onu netleştirirsek sipariş geçecem.
Bende kararsız kaldım rainbown mu yoksa rgb mi acababenimde hoşuma gitti güzel duruyor alsammı kararsız kaldım
Cherry'in kontrolleri çok daha katı. Cherry hem daha kaliteli hem de standarttan sapan switchlere denk gelme ihtimalin daha düşük.Cheery MX bile kötü kalite olabiliyorken bence alınacak her ürün şans işi. %80 arayan için miss gibi.
rgb yazıyor ama rainbow'a benziyor ilginçBende kararsız kaldım rainbown mu yoksa rgb mi acaba
huano switch tier olarak kacıncı sırada sence rival mouse var clickler bozuldu tamir için huano switch önerdiler karasız kaldımFiyat performans konusunda baya iyi ürünler yapıyorlar. Klavyesininde kötü olacağını düşünmüyorum. En ucuz mouseta bile huano switch kullanıyorlar.
DEEPCOOL KB500 Kablolu Q Mekanik Klavye Fiyatları ve Özellikleri
DEEPCOOL KB500 Kablolu Q Mekanik Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com