🔥İndirim Deepcool KB500 Red Switch Klavye 536 TL

Outemu Gaoteyse çok iyi normal outemulardansa idare eder ama baya şık duruyor.
Outemu switch ise outemu gaote kullanıyor.
1677575703824.png

Benimde alasım var ama insanın elinde çalışan bir klavye olunca alası kaçıyor valla ya. Keşke şuan bozulsa.

Cheery MX bile kötü kalite olabiliyorken bence alınacak her ürün şans işi. %80 arayan için miss gibi.
Cherry'in kontrolleri çok daha katı. Cherry hem daha kaliteli hem de standarttan sapan switchlere denk gelme ihtimalin daha düşük.
Not: Outemu'ya göre.

Yani her şey şans işi olsaydı kimse kaliteli ürun almazdı. Kalitesize denk gelmen kaliteli üründe çok daha düşük ihtimal.

Rgb diyor ama aydınlatması çok düşük sanırım onun haricinde güzel yani bu fiyata red switch
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende kararsız kaldım rainbown mu yoksa rgb mi acaba
rgb yazıyor ama rainbow'a benziyor ilginç :D aşağıda teknik özelliklerde rgb yazıyor.

Arkadaşlar aldım ben, ama hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım. Ucuz geldi diye araştırdım yabancı videoları izledim gamepower alacağıma buna şans verdim

Fiyat performans konusunda baya iyi ürünler yapıyorlar. Klavyesininde kötü olacağını düşünmüyorum. En ucuz mouseta bile huano switch kullanıyorlar.
huano switch tier olarak kacıncı sırada sence rival mouse var clickler bozuldu tamir için huano switch önerdiler karasız kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,248
Üyeler
184,421
Son üye
Phenix
Geri