🔥İndirim Deepcool KB500 Red Switch Klavye 536 TL

arkadaş elime bugün geldi. Rgb aydınlatmalı baya seçenekleri var zaten uygulamasında istediğiniz kombinasyonlar felan
enter tuşu büyük KB500 uk versiyon gelmiş
bi çın sesi geliyor azda olsa boşluk tuşunda daha fazla
içinde klavyede red switch var resimdeki gibiler

kısacası beğendim yani hoş gözüküyor dandik durmuyor en azından 500 TL'ye denk gelmişti bana indirimle
alanlara hayırlı olsun

Tükendi mi bende mi sorun var. Hiç bir şey yazmıyor bende.

Ben aldım ama Türkçe noktalı harfler yok sizce geri vermeli miyim yoksa uygulamada tuş atama mi yapsam

Ben aldım ama Türkçe noktalı harfler yok sizce geri vermeli miyim yoksa uygulamada tuş atama mi yapsam
onu yapmana gerek yok ki bilgisayar ayarlarından türkçe klavyeyi ayarlasan zaten türkçe harfleri basar klavye

onu yapmana gerek yok ki bilgisayar ayarlarından türkçe klavyeyi ayarlasan zaten türkçe harfleri basar klavye.
onu yapmana gerek yok ki bilgisayar ayarlarından türkçe klavyeyi ayarlasan zaten türkçe harfleri basar klavye
Evde olmadığım icin daha denemedim haklısın dediğinde 😀😀 iade etsem mi etmesem mi arada kaldım

Ekler

• IMG-20230302-WA0003.jpg
    IMG-20230302-WA0003.jpg
    191.5 KB · Hit: 227
Hocam attığın resimin şu bölgesinde deepcool yazmıyor gibi duruyor da yazıyor mu yanıtlarsan çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon hocam alıntılamayı unutmuşum üstteki mesajı sordum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• deepcool.PNG
    deepcool.PNG
    82.4 KB · Hit: 75
Son düzenleme:
575 TL'ye alınır mı şuan? Bu fiyata daha iyi var mı?

Hp Pavilion 800 veya Gametech Black Rider nasıl sizce

eğer rampage ultimate almasaydım kesinlikle alırdım

Merhaba ürünü alan var mı, ürün sitesinde küçük enter gözüküyor ama satıcı UK Q klavye büyük enter diyor yukarda bi arkadaş paylaşmış yön tuşlarının üstünde logo yok gibi ama normal üründe logo var ürün orjinal mi ya da orda yazı logo var mı alanlar bilgilendirebilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri