Sıcaklıklar normal duruyor.Gördügüm kadarıyla fanlar push-pull şeklinde amaçlanmış ama yanlış şekilde konumlandırılmış. Kasa içine bakan fanları ters yani kasaya hava verecek şekilde çevirmen gerekiyor.Ayrıca radyatör statik basınçlı fanlarla çalışmaya müsait olduğu için aio yanında gelen beyaz fanları radyatörün önüne koymalısın. Kasanın kendi fanları eğer statikse sorun yok.Arkadaşlar sıvı soğutmam yukarıya montelenmedi bende ön tarafa monteledim ön taraftaki fanları çıkartmadan üzerine monteledim yani 5 fanlı çalışıyor şuan Cinebech testi yaptığım zaman sıcaklığı 80-82 oluyor ve dahada yukarıya çıkmıyor tam istediğim gibi oldu sıvı soğutucu çok iyi soğutuyor gibi geldi bana bir önceki dark freezer x128 kule tipi soğutucumda 89 dereceye kadar çıkabiliyodu ani bir artış yaşanıyodu sıcaklıklarında.
@HacıSOFU @Amanita @Cavuskerem @ruaF1912 @TheShazZ
NedenKör oldum, gözlerim acıyor
Hocam bu dar kasada çok mucize beklenmez elimden geldiğince hiç olmadık ayarlar çekebildim maalesef şimdilik böyle idare etsin beni tez zamanda kurtulcam bu kasadan.Sıcaklıklar normal duruyor.Gördügüm kadarıyla fanlar push-pull şeklinde amaçlanmış ama yanlış şekilde konumlandırılmış. Kasa içine bakan fanları ters yani kasaya hava verecek şekilde çevirmen gerekiyor.Ayrıca radyatör statik basınçlı fanlarla çalışmaya müsait olduğu için aio yanında gelen beyaz fanları radyatörün önüne koymalısın. Kasanın kendi fanları eğer statikse sorun yok.
Ayrıca diğer problem radyatör boru çıkışını üste bakacak şekilde konumlandırmışsın. Evet ekran kartı çok yer kapladığı için borular aşağıya doğru pek müsait değil ama ön taraf için en doğru kurulum, boru girişleri aşagıya bakacak şekildedir. Aksi halde akışkan sistem içinde hava baloncukları oluşabilir. Dediğim şekil konumlandırılamıyorsa kısa sürede radyatörün üste sığacağı bir kasa alman yararına olur. Daha detaylı bilgi için,
bendede 240 mm lik sıvı sogutma var deepcool ramlere değişiyor ama birproblem yok kastırmadıgı sürece sorun değilOraya denedik fakat ramlere değiyor olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boşta 39-42 derece