Kendi macunu.termal macun nedir?
Yani 120mm bir sıvı soğutucuya göre normal 224xt ye yakın performans verir.Kurulumunu yaptım ama r5700x 81 derece oluyor. Id cooling 224xt 82 derece oluyordu. Bu değer normal mi şayet normalse nasıl bu kadar övülüyor bu ürün. Bütün heryeri kontrol ettim, pompayı full hız da çalıştırdım sonuç değişmedi normal mi bu?
360Yani 120mm bir sıvı soğutucuya göre normal 224xt ye yakın performans verir.
Üst tarafa mı montajladın ürünü ? Bir sorun var normal değil.360
Mesaj otomatik birleştirildi:
360 başlıkta sorun olmuş.
LS 720 SE
Ön tarafaÜst tarafa mı montajladın ürünü ? Bir sorun var normal değil.
Fotoğraf atabilir misin bir? Benim LT720 R9 7900'ü 65 derecelerde tutuyor 170W O.C'lu şekilde garip bir durum var o işte.Ön tarafa
Ama bu performans genede berbat hocam
Bu modellerde jelatin olmuyor genelde direkt plastik kapak takılmış macunu sürülmüş şekilde geliyor.Bir sıkıntı var , soğutucunun bakır kısmındaki jelatini çıkardın mı ? , macunu mu fazla sürdün acaba veya soğutucu iyi monte edilmedi mi tekrar bi kontrol et istersen
Yani görünürde evet bir sorun yok gibi duruyor. Pompa arızası falan olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemedim. Elleyip kurcalayamadığım için tam bir şey diyemiyorum. Pompa ve fanların devri kaç olarak gözüküyor?Başka arkadaşlarla 5 saattir kontrol ediyoruz pompayı 50 kere taktık çıkardık hocam. Macun ürünün macunu üstünde geliyor ben sürmedim.
Alıntıyı görüntüle