Dynamic XL ve Evo kullanan biri olarak üzülerek söylüyorum bu kasa ikisinin de içinden geçer fonksiyonel açıdan. Estetik zevk meselesi ona bir şey diyemem ama bu kasadaki genişlik ve istediğin gibi konfigüre etme olayı birkaç kasada var sadece.4800 e lianli o11 dynamic evo aldım.
Bu tarz kasalardan çok sıkıldım akvaryum kasa istediğim için aldım.Dynamic XL ve Evo kullanan biri olarak üzülerek söylüyorum bu kasa ikisinin de içinden geçer fonksiyonel açıdan. Estetik zevk meselesi ona bir şey diyemem ama bu kasadaki genişlik ve istediğin gibi konfigüre etme olayı birkaç kasada var sadece.
Bu tarz kasalardan çok sıkıldım akvaryum kasa istedimDynamic XL ve Evo kullanan biri olarak üzülerek söylüyorum bu kasa ikisinin de içinden geçer fonksiyonel açıdan. Estetik zevk meselesi ona bir şey diyemem ama bu kasadaki genişlik ve istediğin gibi konfigüre etme olayı birkaç kasada var sadece.
biraz hortlatıyorum konuyu ama geçen gün lianliyi sattım aldımKendi fiyat segmentinde o da güzel kasa hocam. Onu da çok beğeniyorum açıkçası. Benzer genişlikte daha uygun kasalar var ama bence kaliteli ve hakkını veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elma ile armut kıyası bu hocam biraz. Lancool 2 ile kıyas bile edilemeyecek bir kasa ama sırf çok iyi olduğu için Lancool'u boşver, sat bunu al da denemez. Kulvarları farklı, onun için sisteminiz ve ihtiyaçlarınız önemli, tabi bir de genel bütçeniz.
Hayırlı olsun ama stoklarda yok, nereden aldınız?biraz hortlatıyorum konuyu ama geçen gün lianliyi sattım aldım
3cü şekil yapim dedim sıvı kargoda yarın gelicek hava ile yaptım sığmadı yan hava soğutma var diye ekran kartıda sığmadı normal taktım ama ekran kartı hava dışarda cam acık .
saat 7 de başladım gece 11 yakındı tek başıma 3 şekle geçirdim yemin ediyorum vida söküp takmaktan kanser oldum.
14cm fan alamadım dağa çok pahalı arbler 1-2 model ucuz oda çöp.
3cü şekle getirince egzoz yeri kalmıyor 3üstünde 3 sıvı dan geriye 9tane argb fan lazım ceb düşmanı bu kasalar
lazz61 den destek aldım kurarken
Birinden aldım almış duruyordu elinde adamın.Hayırlı olsun ama stoklarda yok, nereden aldınız?
Konu hazır hortlamışken ne kadara aldığınızı sorabilir miyim mahsuru yoksa?Birinden aldım almış duruyordu elinde adamın.
5 patladı kargoyla.Konu hazır hortlamışken ne kadara aldığınızı sorabilir miyim mahsuru yoksa?
Bedavaya almışsınız. Hayırlı olsun. Kargosu indirimsiz 1k'ya yakın tutar zaten tank gibi kutusu.5 patladı kargoyla.
Açılıyor hocam, fazla güç uygulayıp sol üstten çekin. Üstteki kapağa yakın vidasını sökün, gerek yok zaten çok sağlam tutuyor cam.Bende var en büyük handikabı kasa camı sabit, açılmıyor ve camı sökmek için tamamen kasayı Sökmen gerekiyor ön alt üst onun dışında kasanın altarnatifi yok
He ya birkere herşeyi alıp keyfine göre gömucen birdaga ugrasmayacanBende var en büyük handikabı kasa camı sabit, açılmıyor ve camı sökmek için tamamen kasayı Sökmen gerekiyor ön alt üst onun dışında kasanın altarnatifi yok
kargo anlaşmalı aldım birinin adına 545 tl tuttu çok yaw kargoBedavaya almışsınız. Hayırlı olsun. Kargosu indirimsiz 1k'ya yakın tutar zaten tank gibi kutusu.