Sen biraz ucube ve cahil birine benziyorsun boyu değil işlevi önemli f/p önemli olduğunu bilmediğin için bir şey demicem sana kendi halinde takılevet bu adam 360mm yerine 240mm öneriyordu birde. deepcool karşısında önerdiğin kasalarda pek şaşırtmadı![]()
hiç bilmem canım ya f/p önemli diyosun idcooling 360mm gibi bir ürün 1989 tl tl iken sharkoon 240mm ürünü 2100 TL'ye öneriyorsunSen biraz ucube ve cahil birine benziyorsun boyu değil işlevi önemli f/p önemli olduğunu bilmediğin için bir şey demicem sana kendi halinde takıl
Ooo sen bunu nasıl atarsın çok büyük suç işledin 5700tl lik sadece dış kasa varken bunu almamaliyizKasa işini zamanında çok araştırdım darkflash markasını bilen bilir zoko darkflash ürünlerinin üstüne kendi markasını basan bir marka diyebilirim.Bu modelini piyasada ki en iyi f/p kasa olarak görüyorum ve şuanda hali hazırda kullandığım kasa.n11 ilk üyelere özel kupon+nays ile daha uyguna alabilirsiniz.
Sığar buna sigmicak ise hangi kasaya sigcakYurt dışı arctic 3 420 mm geliyor Alınır mı ve onun radyatörü büyük sığar mı buna beyaz alacağım
hocam yanlış anlamayın ama başlığa ne yazmam gerekliydiDostum başlığa falan da uğraşmamışsın, yazım hatası sandım. Abartma istersen, sırf gömmeye çalışmak için.
tr bilgisayara insta üzerinden sordum 1600 TL'ye alabiliyorsunuz instadan bana bu fiyatı verdiler. çok güzel kasa tavsiye ederim.Kasa işini zamanında çok araştırdım darkflash markasını bilen bilir zoko darkflash ürünlerinin üstüne kendi markasını basan bir marka diyebilirim.Bu modelini piyasada ki en iyi f/p kasa olarak görüyorum ve şuanda hali hazırda kullandığım kasa.n11 ilk üyelere özel kupon+nays ile daha uyguna alabilirsiniz.
İki kasa da var bende. Elma ile armut kadar farklılar ama ikisi de çok iyi kasa. Ağlayanlar için söylüyorum, Deepcool 10 binlik çoğu kasadan daha iyi ve kullanışlı şu an. İçinde gelen 3 farklı dizilime imkan taşıyan parçalar, PCI-e 4.0 kablo, ekran kartı tutucu, dijital ekran(çok iyi değil), gibi birçok ekstrası var. Bunları dışarıdan toplayıp alayım deseniz 3-4 bin maliyet çıkar neredeyse. 420 MM kaliteli ARGB fanla geliyor, piyasada 1.500 liraya alamazsınız. Yani baktığınız zaman dış metale çok cüzi bir para ödüyorsunuz. Bu kadar ekstrası olup da bu kadar geniş olan başka kasa yok. Olsa dahi dediğim gibi 10 binin üzerine çıkmanız gerekir.Kasa işini zamanında çok araştırdım darkflash markasını bilen bilir zoko darkflash ürünlerinin üstüne kendi markasını basan bir marka diyebilirim.Bu modelini piyasada ki en iyi f/p kasa olarak görüyorum ve şuanda hali hazırda kullandığım kasa.n11 ilk üyelere özel kupon+nays ile daha uyguna alabilirsiniz.
Bu kasa alttan ne kadar hava alıyordur acabaGametech Phantom 6 x 120 MM RGB Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz 2.599 TL yerine 2.495,04 TL
Maya ile daha da uyguna gelio
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya archon Neo pro alınır arkası full ızgaralı vs
Araştırdığım kadarı ile hava akışı baya iyi ayrıca archon Neo pro da akvaryum kasalarda en iyisi sayılır nzxt gibi her tarafı full mesh tabi tercih meselesiBu kasa alttan ne kadar hava alıyordur acaba![]()
Nereden alacaksınız?Yurt dışı arctic 3 420 mm geliyor Alınır mı ve onun radyatörü büyük sığar mı buna beyaz alacağım