bu artch indirimleri yüzünden açıldı biyerlerim yemin ediyorum ihtiyacım yok kafayı yicemlancool 2 güzel kasa ama tepeye 360 desteği yok can sıkıcı Ön panelde toz filtresi yok yan panelde öyle çorap geçirmiştim
Bende öyle oldum 420mm indirim görünce aldım sonra kasa değiştir kasada fan yok fan al felan derken artık hesaplamıyorum . Ekran kartınıda sattım 5k serisi bekliyorum iyice deliye döndümbu artch indirimleri yüzünden açıldı biyerlerim yemin ediyorum ihtiyacım yok kafayı yicem
Lancool 3'te de var aslında ama anakart yerini ayarlayamadığın için pay daha az.420 bile sağa sola oynuyor 3 4 cm
Lancool 3 de 2 video izledim egzoz fanı cıkarıp felan takıyorlar radyatöre 3x fan ekleyemiyon direk saldım Yoksa kalitesi ws tartışılmaz ama 420 arctic e gelmez o kasa nie eziyet çekesin takarken çıkarırkenLancool 3'te de var aslında ama anakart yerini ayarlayamadığın için pay daha az.
Bende var kasa hava akışı baya başarılı. Modülerliği güzel bir kasa. Bir tek anakart yerini aşağıya çekme yok o da O11D EVO'da var o da 420 destekliyor.
Para lazdaBende öyle oldum 420mm indirim görünce aldım sonra kasa değiştir kasada fan yok fan al felan derken artık hesaplamıyorum . Ekran kartınıda sattım 5k serisi bekliyorum iyice deliye döndüm
420 hep eziyet ya zaten ya full tower kasa bakacan ya da mid tower olanlarda ölçüsü, genişliği büyük olanlar olacak. Yoksa çok zor. Bir de Arctic de sağolsun eşşek gibi yapmış radyatörüLancool 3 de 2 video izledim egzoz fanı cıkarıp felan takıyorlar radyatöre 3x fan ekleyemiyon direk saldım Yoksa kalitesi ws tartışılmaz ama 420 arctic e gelmez o kasa nie eziyet çekesin takarken çıkarırken
benim ekran kartı apartı çıkıyor içinde kocaman kart tutma aparatı olmasa aşağı sarkıyor yan bağlamak sağlıklımı acaba riserda fps kaybı oluyor diyorlardı %2 nasıl olucak bilmiyorum420mm radyatör desteğinden dolayı morpheus diyorum. Lancool III e cok tıkış tıkış oluyor morpheus da sorunsuz sağa sola kaydır. Hatta 6x fan bile koyabiliyorsun radyatöre 3 farklı kurulumu var yap boz gibi. Bende lian li kalitesini göremesemde morpheus aldım kullanışlılık açısından. İçerisinden cıkan gpu dik takma aparatı ve riser kabloyu saymıyorum. Morpheus un - yönü olarak sac kalitesi ince lian li ye göre kalitesi düşük ve yan panele toz filtresi koymamışlar harici müq ürün
Buda son hali morpheus un görsel olarak dursun kafanda.
Alıntıyı görüntüle
Teşvik içerir
oda saray galibaTeşvik içerir
Odalarda yer olmayınca salonda toplamıştım.oda saray galiba
siyah aldım beyaz almadım beyaz düzmek zülümdür.gel de fan al buna şimdi.
görselik beni tatmin etmiyor argb leri kapatıp sağ köşede yerde biyer var oraya koyucam tek
birdağa yüzüne bakmıcam.