Neler Yeni

Öneri Deepcool Morpheus vs lianli Lancool 3 hangisi alınmalı ?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
Elim ayam titriyor almamak icin bitsin diye bekliyorum
Şu fanlardan buldum kapalı kutu 9 adet
3 lu seti 800 TL.2400tl geliyor.
Ama 12 cm.
14 cm olsa gözümü kapatir alırdım herhalde.
images (12).jpeg

images (11).jpeg

yada diyorum elimde bundan var set halinde ucuza bulursam tamamlım diyorum noctudan dağa iyi gözümde.
yanlış hatırlamıyorsam f14 veya p14 var f14 olan kasa için dağa iyidi ama hafif sesli p14 statich basınc kuvetli radyator için deniyor ama tavsiye eden çok.
bak birde bu bebek var.
1727508619812.png

Ekler

• 1727508612192.png
    1727508612192.png
    447.9 KB · Hit: 8
Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
Yok ilk kurulum harici su pompa sesi duymadım sadece işlemci yüke binince fanlardan gelen hava sesi oda minimal. Önceki msi k240 da vardı şelale gibi :)
iyizco kampanyası 150 tl dağa bir şey ekledim 3050tl gelmiş oldu :D dayanamadım aldım çok uygun geldi.
artch iyi diyorlar.
1727515182962.png

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
mehmet ali oğuz
iyizco kampanyası 150 tl dağa bir şey ekledim 3050tl gelmiş oldu :D dayanamadım aldım çok uygun geldi.
artch iyi diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Güzel ürün hayırlı olsun . Ben şahsen radyatördeki fanları değiştirdim görsellik için. Taktığım fanlar arctic fanlardan daha serin calışıyor sessiz sedasız çözemedim arctic fanlara olan güvenim azaldı :) 12 li fan seti aldım çinden 140mm asiahorse fanlar güzel ama 14cm yok ne yazık ki 12cm de çok cılız duruyor :)

Gurkanpiro

80+ Gold
artch iyi diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
cok ses yaptıgı soylenıyor fan degısıklıgı ıle onlenebılır belkı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
mehmet ali oğuz
Eski enermax kalitesi yok evet bende psu sunu aldım fan rulman arızası çıktı kronikmiş iade ettim. Boşuna ucuz satmıyorlar ürünlerini :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
Güzel ürün hayırlı olsun . Ben şahsen radyatördeki fanları değiştirdim görsellik için. Taktığım fanlar arctic fanlardan daha serin calışıyor sessiz sedasız çözemedim arctic fanlara olan güvenim azaldı :) 12 li fan seti aldım çinden 140mm asiahorse fanlar güzel ama 14cm yok ne yazık ki 12cm de çok cılız duruyor :)
sen ne kullanıyorsun :) artich mi dağa iyi sence enermax mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

inş yapmaz diyorumda söyleyince :D aklıma geliyor olucak gibi.
ama baktığımda artc yorumları enermaxtan dağa kötü bazı konularda fanları kötü deniyor artic artı sıvı akıtma olayını çok duydum.
ama vrm fanı gürültülü deniyor enermaxa.

birde bu değeler var hep baktım önde duruyor ama sesli cok az farkla.
2c6f3e58-c9ba-4e96-bb0a-a26c8012e5cc.jpeg

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
mehmet ali oğuz
sen ne kullanıyorsun :) artich mi dağa iyi sence enermax mı ?

inş yapmaz diyorumda söyleyince :D aklıma geliyor olucak gibi.
ama baktığımda artc yorumları enermaxtan dağa kötü bazı konularda fanları kötü deniyor artic artı sıvı akıtma olayını çok duydum.
ama vrm fanı gürültülü deniyor enermaxa.

birde bu değeler var hep baktım önde duruyor ama sesli cok az farkla.
Alıntıyı görüntüle
Eski enermax olsa tabii ki enermax derdim ama eski kalitesinden eser yok. Arctic fanlarından ses gelmiyor pompa mosvet soğutucusu da sessiz. Sıvı akıtma olayı revize edildi coğu model kaldıki başına gelirse tek mail ile tarafına ücretsiz onarım kiti gönderiyorlar :) Benim fanlar bunlar thermalright satıcısı onun ürünlerine birebir benziyor ama markası farklı. Fanları ayrı ayrı gümrük güncellemelerinden önce almıştım şimdi fiyatları vergileri el yakıyor. Kablolama karmaşası harici müq ürünler regular ve reversed olmak üzere 2 cins aldım görseli de güzel oldu :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
Eski enermax olsa tabii ki enermax derdim ama eski kalitesinden eser yok. Arctic fanlarından ses gelmiyor pompa mosvet soğutucusu da sessiz. Sıvı akıtma olayı revize edildi coğu model kaldıki başına gelirse tek mail ile tarafına ücretsiz onarım kiti gönderiyorlar :) Benim fanlar bunlar thermalright satıcısı onun ürünlerine birebir benziyor ama markası farklı. Fanları ayrı ayrı gümrük güncellemelerinden önce almıştım şimdi fiyatları vergileri el yakıyor. Kablolama karmaşası harici müq ürünler regular ve reversed olmak üzere 2 cins aldım görseli de güzel oldu :)
bugun baktım hepsi marka vurup satıyor 4 tane farklı marka aynı model :D
enermax iş yapmaz diyorsun yani :)
500 felan düşer bu elbet alsam yine çok tutuyor yaw :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
mehmet ali oğuz
bugun baktım hepsi marka vurup satıyor 4 tane farklı marka aynı model :D
enermax iş yapmaz diyorsun yani :)
500 felan düşer bu elbet alsam yine çok tutuyor yaw :D
BEnde çok baktım arctic lian li fan setlerine ama 12 li bir fan seti iki marka da çok fazla tutuyor. Çin malı devam gerçi şuanda çinden bile pahalıya geliyor artık iyice sapıttı vergiden dolayı.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
BEnde çok baktım arctic lian li fan setlerine ama 12 li bir fan seti iki marka da çok fazla tutuyor. Çin malı devam gerçi şuanda çinden bile pahalıya geliyor artık iyice sapıttı vergiden dolayı.
he ya çinden pahalı geliyor el muhtaç tutular ürün geçme sınır vergi az olsa 12li set bulur alırım :D veya parça parça 4 kişiye sipariş geçerdim.
nerdeyse 300 tl felan sağlam fan bulsam alıcam argbsiz kafamı dinlicem.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
mehmet ali oğuz
he ya çinden pahalı geliyor el muhtaç tutular ürün geçme sınır vergi az olsa 12li set bulur alırım :D veya parça parça 4 kişiye sipariş geçerdim.
Şuanda işte 3 lü seti geliyor indirim yakalarsan üründe 1300 1400 e güzel bence harici ben aldığım dönem 5li paketler cok avantajlıydı yarı fiyatına aldım bunları bilsem yedeklerdim :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
Şuanda işte 3 lü seti geliyor indirim yakalarsan üründe 1300 1400 e güzel bence harici ben aldığım dönem 5li paketler cok avantajlıydı yarı fiyatına aldım bunları bilsem yedeklerdim :)
5li 5li olsa işime gelirdi :D
ticaretini yapıcan sadasdas.
Birde deep Cool ak620 satıp sıvıya geçmek mantıkmı sence.
Farka bak yok gibi.
6SfbfSNHevhcuDA7ATEUb3-1200-80.png

Son düzenleme:
Top Bottom