İyi değil. Özellikle kapasitörleri AsiaX olan versiyonuysa daha kötü.Deepcool psu kullananlardan fikir istiyorum başlıkta da yazdığım gibi deepcool psu nasıldır kullanan varsa görüşlerini alabilirimyim( deepcool pf650w 80+ bronze )
Coolermaster elite V3 600w nasıldır pekiİyi değil. Özellikle kapasitörleri AsiaX olan versiyonuysa daha kötü.
Benzeri. PSU mu alacaksın?Coolermaster elite V3 600w nasıldır peki
Yani 600 w psu almak istiyorum ama sıfır fiyatlar uçuşta o yüzden ikici el garantisi devam eden psulara bakıyorumBenzeri. PSU mu alacaksın?
Bütçen ne kadar?Yani 600 w psu almak istiyorum ama sıfır fiyatlar uçuşta o yüzden ikici el garantisi devam eden psulara bakıyorum
Bütçen ne kadar?
Bütçen ne kadar?
2000 TL üstü vermemeye çalışıyorum reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adanada yaşıyorum banayeniden veya sahibindenden (elden alıcak şekilde) bakıyorum ilanlara
Param güvende güzel bir şey ama şimdi ürün sana geldide bozuk çıkacak sonra alcan geri kargoyla geri göndericende ben zaten sabah 6.30 akşam 5.30 kadar evde olamıyorum o yüzden çok uzun iş
Sıfır seçenek olarak bu var. Elden neden alıyorsunuz? Param güvende ile alabilirsiniz.
Yoksa dediğin çok güzel bir şey reis
Sıfır seçenek olarak bu var. Elden neden alıyorsunuz? Param güvende ile alabilirsiniz.
Teşekkür ederim psu için tam aradığım psu 600 w olsa daha iyi olurdu ama buda işimi görür
Param güvende güzel bir şey ama şimdi ürün sana geldide bozuk çıkacak sonra alcan geri kargoyla geri göndericende ben zaten sabah 6.30 akşam 5.30 kadar evde olamıyorum o yüzden çok uzun iş
Yoksa dediğin çok güzel bir şey reis
Teşekkür ederim psu için tam aradığım psu 600 w olsa daha iyi olurdu ama buda işimi görür