DeepCool AK620 DIGITAL White 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Onu bunu bırakın da bu neymiş böyle baya hoş
Gerçekten deepcolun bütün ürünleri çok şıkDeepCool AK620 DIGITAL White 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Aşık oldum resmen kasam beyaz ramim beyaz ne otururdu be bir de ekranı var neyse aşk yaşamayayım soğutucuylaGerçekten deepcolun bütün ürünleri çok şık
Bende deepcol toplicam bu gidişle akskkAşık oldum resmen kasam beyaz ramim beyaz ne otururdu be bir de ekranı var neyse aşk yaşamayayım soğutucuyla
benim kasaya olurmu hocam 240 abuHa dün baktık buna 360mm sığmıyordu. O zaman Arctic Liquid Freezer 280mm alabilrsin 7800 için. Ama o da biraz kalın bir arkadaş sığıp sığmayacağından emin olmak lazım.
Kasa psu sıvı soğutma kule soğutmaindirim kasada mı![]()
Siyahi alınır beyaz takıntısı yoksa![]()
DeepCool AK400 Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AK400 Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Daha dün gece baktım 1332 TL idi fiyatı bugün güya indirim olmuş 1399 yersenAsgari ücret zamlarını yapıştırmışlar işte bütün ürünlere klasik...
Malesef var hocamSiyahi alınır beyaz takıntısı yoksa
Beyaz sistemde anakart beyaz olmasa olurmuMalesef var hocam![]()
Ağa 14700k ya kule tipi mi alıyım yoksa lt 720 mi kule tipi dahami güçlüEstagfurullah
Gerek olduğunu sanmam. Kaç derece görüyorsunuz ki hocam yükte?
Olabilir siyah-beyaz temalı sistem uyumlu görünebilir tabiBeyaz sistemde anakart beyaz olmasa olurmu