DeepSeek'in Doğu Türkistan'a cevap verememesi

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,566
DeepSeek'i ChatGPT ile karşılaştırmak için baktım sonradan bunun çin de geliştiridiği aklıma geldi. Gittim Doğu Türkistan yazdım ve hata verdi sonradan ben bayağı uğraştım söyleyebilmesi için ve cevap verir vermez yine hata verdi ama orada Doğu Türkistan kelimesini gördüm. Neyi gizlemeye çalışıyorlar?

1743354778950.png
1743354898652.png
1743354973078.png

@EFI Shell

Deepseek'i birkaç dakika denemiştim pek de olumlu sonuç vermemişti benim için. Bence Gemini'yi ChatGPT ile karşılaştırın derim hocam.

hocam bu zekada bir sohbet botunun bahsettiğiniz şeyi yapamamasına inanmamızı mı bekliyorlar. diğer yapay zekalarda da aynı problem var mı?

hocam bu zekada bir sohbet botunun bahsettiğiniz şeyi yapamamasına inanmamızı mı bekliyorlar. diğer yapay zekalarda da aynı problem var mı?
çoğunda yok. ChatGPT cevap veriyor ki Doğu Türkistan'ı seçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deepseek'i birkaç dakika denemiştim pek de olumlu sonuç vermemişti benim için. Bence Gemini'yi ChatGPT ile karşılaştırın derim hocam.
Gemini hiç kullanmadım. karşılaştırma dediğim VS gibi ordan alıp ona veriyorum felan

Çin'in kendi tasarladığı bir yapay zekada kendi ülkesinin çıkarlarına karşı bir bilgiyi açıklaması mantıklı olmazdı.

Bugün bizde bir yapay zeka tasarlasak bazı olayları kendi açımızdan açıklarız.

Tamamen yapay zekanın taraflılık sorunu.

ç*nlilerden nefret etmeyen var mı ?

Ekler

• 20230119_185808.jpg
    20230119_185808.jpg
    23.6 KB · Hit: 14
Çin'in kendi tasarladığı bir yapay zekada kendi ülkesinin çıkarlarına karşı bir bilgiyi açıklaması mantıklı olmazdı.

Bugün bizde bir yapay zeka tasarlasak bazı olayları kendi açımızdan açıklarız.

Tamamen yapay zekanın taraflılık sorunu.
Hocam sonuç olarak bize bilgi vermek için var çıkıp zulüm etmiyoruz dese yine tamam

bence başarılı bir yapay zeka ama kullanılmamalı
amerikalılara para kazandırmayı yeğlerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,858
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri