Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
https://www.amazon.com.tr/dp/B08HJ37WVB/?psc=1&ref=dlx_prime_gd_dcl_img_47_4bd28785_dt_sl7_4a algida indirimi ile 75 tl
algida indirimi ile 75 tl100TL görünüyor bende
Nedir bu algida indirimi ya ? Herkes konuşuyor ama nereden alındığını bir türlü bulamadım.algida indirimi ile 75 TL
hocam algida ile kazan uygulamasından alınıyor ref kodum CM97PLGLKCNedir bu algida indirimi ya ? Herkes konuşuyor ama nereden alındığını bir türlü bulamadım.
forum.donanimarsivi.com/konu/amazon-25-tl-indirim-kodu-algida-ile-kazan.562077/Nedir bu algida indirimi ya ? Herkes konuşuyor ama nereden alındığını bir türlü bulamadım.
dostum mobil uygulamasını teline yukle uye ol fırsatlar kısmından 1 puan ıle ındırımı al 30 dk ıcınde dusuyor kullanırsınNedir bu algida indirimi ya ? Herkes konuşuyor ama nereden alındığını bir türlü bulamadım.
Davet kodunu kullandımhocam algida ile kazan uygulamasından alınıyor ref kodum CM97PLGLKC
ztn normal olarakta uygun fıyatlı urunu ben satmıyorum ınsanlar yararlansın hemde o algıdayı yukleyıp ındırımı alsınlar dıye oyle yazdımAbi algida indirimi cart curt indirimi ile fiyatı şu kadar yazmazsak daha iyi, yani başlığa normal fiyatı yazilabilir fakat yorum kisminda belirtirsin algila ile 75 e düşüyor diye. Sonuçta o kupon veya indirimleri insanlar farklı ürünlerde kullanmış olabilir.
gelir sımdıden h.oDavet kodunu kullandıminşallah hemen gelir de kullanırız
onu farketmedim ama indirimle ucuz oluyor kullanmıyan degerlendırebılırÇok uygun fırsat değil bence.
3'lü zaten 64TL
DeFacto N4277AZ Esnek Kumaş Standart Kalıp 3'lü Boxer Erkek Siyah (BK27), S : Amazon.com.tr: Moda
DeFacto N4277AZ Esnek Kumaş Standart Kalıp 3'lü Boxer Erkek Siyah (BK27), S : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr