bu fiyata bedava iş için adlım 2 tane ama kesinlikle benden tavsiye atletsiz giymeyin bunu xD
naysla nasıl alıyorsunuz anlamaım ya kart bilgilerini siteye mi giriyoruz?Alıntıyı görüntüle
aldım hocam nays ile 43tl'ye geldi teşekkürler
Nays 500 TL ve üstüne cashback veriyor. 50 TL' ye vermiyor ki.Alıntıyı görüntüle
aldım hocam nays ile 43tl'ye geldi teşekkürler
Aldım teşekkürler
Marka farketmiyor, bir Adanalı olarak kazak gördüğüm an kaşıntı başlıyorhocam kullanıyorum alakası yok bende kaşınırım normalde al giy dua edersin
bunu kullanıyorum :https://www.amazon.com.tr/Defacto-E...16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21&psc=1
üstünde yazana bakmadım ama baya baya slim gbi denediğimde öyle geldi bana. dün geldi kargo. beğendim ben iki tane almıştım.Alıntıyı görüntüleslim fit yazmasına rağmen standart fit geldi. Standart yazsaydı en azından ona göre bedeni küçük söylerdim. İade/değişime gitti maalesef
Ben hediye almıştım. Çok büyük olduğunu söylediler. Kendime aldığım henüz gelmedi. Umarım kendiminki slim gelirüstünde yazana bakmadım ama baya baya slim gbi denediğimde öyle geldi bana. dün geldi kargo. beğendim ben iki tane almıştım.