Neler Yeni

🔥İndirim 25Kg Köpek Maması 429₺🔥🔥%35 İndirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,025
İsim
Murat Orhan
konuyu kilitleyebilir miyiz herhangi bir sokak hayvanın ölmesini istemem severim de fakat küçük çocuklar ölünce razıyım ben şahsen. bunun tartışması dönecek çünkü
Dostum Narini öldüren hangi sokak köpeğiydi? Köpekler yüzünden olan ölümler engellenebilir ama çözümü itlaf değildir. Bir canlı yüzünden başka bir canlının ölümüne göz yummakta çözüm değildir. Ölen insan olsun hayvan olsun hepsi canlı benim için önemli olan o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sürü şey yazıp sildim herşeyi dile getiremiyorum maalesef ki.

Cysea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet
neyin kafasını yasıyon olum sen 15 lik ergen itlaf sorunlu köpekler için konuşulan bir yasa itlaf muhabbeti var diye insanlar köpek besleyemeyecek mi sizin gibiler bi reelde denk gelse keske ya
Ne yaşıyonuz la siz sokak köpeği diyorum sokak sokak

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Doğukan
Sokak itleri zarardan başka bişey değil
bu ülkede yaşamak için bir katkın mı olması gerekiyor oğlum sen napıyosun evinde 15 yaşında bir ergen olarak gününün 22 saatini pc başında geçirip forumda toxiclik yapıyorsun asosyal ergen seni umarım bir gün denk gelirizde o kötülediğin köpekler gibi eğitirim seni

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
3 sene önceye kadar muhtemelen alıp köpek beslerdim, şimdi beslenme kablarını tekmeleyesim geliyor

Cysea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet
bu ülkede yaşamak için bir katkın mı olması gerekiyor oğlum sen napıyosun evinde 15 yaşında bir ergen olarak gününün 22 saatini pc başında geçirip forumda toxiclik yapıyorsun asosyal ergen seni umarım bir gün denk gelirizde o kötülediğin köpekler gibi eğitirim seni
Ha? Ben forum da nadiren gezinir ve yorum yaparım. Sokak itlerinin madem faydası yok bari zarar vermesinler. İnsan senin gibilerle uğraşırken "itler inşallah senin çocuğuna da bulaşır da aklın başına gelir" diye beddua etmek istiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
3 sene önceye kadar muhtemelen alıp köpek beslerdim, şimdi beslenme kablarını tekmeleyesim geliyor
sebebi nedir, tanıdığın birini mi isirdılar. bu arada ben de köpeklerin sokakta bulunmasını doğru bulmuyorum, diğer ülkelerde sokakta köpek,kedi mi görüyoruz? Kedi farklı, kedinin en azından sana bir faydası var zarar vermezler sevdirirken ısırır belki anca öyle.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Dostum Narini öldüren hangi sokak köpeğiydi? Köpekler yüzünden olan ölümler engellenebilir ama çözümü itlaf değildir. Bir canlı yüzünden başka bir canlının ölümüne göz yummakta çözüm değildir. Ölen insan olsun hayvan olsun hepsi canlı benim için önemli olan o.

Bir sürü şey yazıp sildim herşeyi dile getiremiyorum maalesef ki.
Bir tane çocuğun hayatı > tüm itlerin hayatı
1726254684386.png

Bunları yapan hangi katildi peki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,025
İsim
Murat Orhan
Bir tane çocuğun hayatı > tüm itlerin hayatı
Alıntıyı görüntüle

Bunları yapan hangi katildi peki?
Son 10 yılda ki ölümlere bak bakalım hangisi daha fazla. İnsan hayatı ne kadar değerli olsa da bir insan = tüm köpekler gibi aptalca bir karşılaştırma yapmak yanlış böyle bir karşılaştırma yapılamaz. Şahsen kendi köpeğime zarar verecek birini eşek sudan gelene kadar döverim. Her hayat değerlidir.

Kim ne derse desin ne düşünürse de düşünsün umrumda değil. Bu ülkede katillere bile yaptırım uygulanmıyorken hayvanları topluca öldürmek kesinlikle çözüm değil kesinlikle de karşıyım. Beslemeye de devam edeceğim ayrıca.

Top Bottom