markası neAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Diskte dikkatime çarpan yazma değerlerinde gecikmenin 500ms olması bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi ?
okuma yazma hızlarında problem yok şu ms dikkatimi çekti, sıkıntı yaratır mı?sıkıntıılı bir ssdSorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
şimdilik sanmıyorumokuma yazma hızlarında problem yok şu ms dikkatimi çekti, sıkıntı yaratır mı?
Kral şuan kendim kullanıyorum leptopda hiçte sistemin takıldını görmedim gayette hızlı çalışıyor okuma yazma hızı gelirsekte baya yükseksıkıntıılı bir ssdSorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
aşırı bişi olmaz sürücüsüne bak sorun varmıokuma yazma hızlarında problem yok şu ms dikkatimi çekti, sıkıntı yaratır mı?
Yok kral norlmal okuma yazma hızınAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sandisk Plus Sata SSD Test Edilen Disk
Diskte dikkatime çarpan yazma değerlerin de gecikmenin 500ms olması bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Kankam aynı diskse senden ricam yazma hızı testi yapıp, gecikme değerine bakar mısın sendede böylemi. Görev yöneticisinden bakıyorum gecikme değerine.Kral şuan kendim kullanıyorum leptopda hiçte sistemin takıldını görmedim gayette hızlı çalışıyor okuma yazma hızı gelirsekte baya yüksek
dost sen yaşamıyon diye kimse yaşamıyacak mıKral şuan kendim kullanıyorum leptopda hiçte sistemin takıldını görmedim gayette hızlı çalışıyor okuma yazma hızı gelirsekte baya yüksek
Kral sorun şuki ben Windows kullanmıyorum linux kullanıyorum nasıl bakım görev yöneticisi sineKankam aynı diskse senden ricam yazma hızı testi yapıp, gecikme değerine bakar mısın sendede böylemi. Görev yöneticisinden bakıyorum gecikme değerine.
Yok kral yaşaya bilirdi ben yaşamadım sorunsuz çalışıyordost sen yaşamıyon diye kimse yaşamıyacak mı