terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
87 derece her ekran kartı için yüksek.ekran kartının modeline göre değişmez mi diycem de 221 fps veriyorsa iyi bir karttır
87 derece her ekran kartı için yüksek.ekran kartının modeline göre değişmez mi diycem de 221 fps veriyorsa iyi bir karttır
Dostum ekran kartı sıcaklığın çok fazla.Nasil?
Sapphire nirtro plus SE var rx5700xt ama su switch var di acaba oc versiyona gecili olabilir miekran kartının modeline göre değişmez mi diycem de 221 fps veriyorsa iyi bir karttır
Onun la ilgili bir sey bulamadim hangi tarafta nasil diyeSapphire nirtro plus SE var rx5700xt ama su switch var di acaba oc versiyona gecili olabilir mi
Kasan nedir?Sapphire nirtro plus SE var rx5700xt ama su switch var di acaba oc versiyona gecili olabilir mi
Kasan ne?Sapphire nirtro plus SE var rx5700xt ama su switch var di acaba oc versiyona gecili olabilir mi
Dark guardian miniKasan nedir?
Mini kasa çok küçük.Dark guardian mini
Evet bence de o yüzden hava dolaşımı sağlanamıyor.Mini kasa çok küçük.
Kartın da çok büyük benim fikrimce ondan dolayı.
baya baya kotu bence fps zaten ana menudesin diye fazla sıcaklıklar allah katında 87 derece nedir ya ustune 2 yumurta kır yeNasil?
Kart çok büyük ama.Dark Guardian Mini sandığınız kadar küçük değil. Guardian'dan 50 mm küçük sadece. Hava akışı olmasa bile bu kartın bu kadar sıcak çalışması normal değil